SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
 • Messenger
 • Messenger
Že v videoteki DKino!

Vrnitev v deželo zombijev (Zombieland: Double Tap)

Vrnitev v deželo zombijev
Zombieland: Double Tap © 2019 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin in Emma Stone se v nadaljevanju kultne uspešnice iz leta 2009 znova bojujejo proti hordam krvoločnih zombijev, hkrati pa se morajo spopasti tudi z medosebnimi težavami.

ZDA │ 2019 │ 94 min. │ Akcijska komična grozljivka

R: Ruben Fleischer│ G: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin, Emma Stone

IMDb: 7,0/10│ Rotten Tomatoes: 68 % │ Uporabniki Googla: 90 %

Columbus, Tallahasse, Wichita in Little Rock so odkrili edinstvene načine za preživetje v svetu, ki mu vladajo zombiji, in se bolj ali manj uspešno prilagodili novim življenjskim pogojem.

Velika filmska maškarada Trendi Velika filmska maškarada

Štirje ubijalci se bodo tokrat morali spopasti z novo vrsto še razvitejših zombijev in drugimi preživelimi ljudmi, pa tudi z glavoboli, ki jih povzroča pikro vzdušje znotraj novonastale družine.

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10

"Čeprav je igralska zasedba desetletje starejša, nadaljevanje ni nič manj smešno. Zahvaljujoč nekaterim novim dodatkom je še bolj razgrajaško." Johnny Oleksinski, New York Post

Februar 2020 na HBO Trendi Razvedrilne TV-vsebine za vse okuse in generacije

"Za vsa leteča črevesja in lobanje, ki se razcepijo kot preveč zrele melone, ima film v svojem jedru še en mehek organ – veliko norčavo srce." Leah Greenblatt, Entertainment Weekly

Napovednik filma Vrnitev v deželo zombijev:

Zanimivosti:

 • Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin in Emma Stone so ponovili svoje vloge iz prvega dela, izvirni igralski zasedbi pa so se v nadaljevanju pridružili še Rosario Dawson, Zoey Deutch, Luke Wilson in Thomas Middleditch.
 • Vrnitev v deželo zombijev Jesse Eisenberg (Columbus) je izjavil, da je med snemanjem prizorov z Zoey Deutch (Madison) s težavo ohranjal resen izraz na obrazu.
 • Ustvarjalci so želeli vlogo Albuquerqua ponuditi Ryanu Reynoldsu, vendar jih je moral zvezdnik Deadpoola zaradi prekrivajočih se urnikov zavrniti, lik pa je nazadnje odigral Luke Wilson.
 • Nadaljevanje je prispelo v ameriške kinematografe skoraj natanko deset let po prvem delu.
 • Vrnitev v deželo zombijev Med uvodno špico filma slišimo skladbo Master of Puppets slovite glasbene zasedbe Metallica.
  Ustvarjalci so nameravali to skladbo uporabiti že med začetno špico prvega dela, ker pa si takrat niso mogli privoščiti pravic, so namesto nje uporabili njihovo skladbo For Whom the Bell Tolls.
 • Po letu 2015 so bili vsi člani glavne igralske četverice prvega dela nominirani za oskarja, Emma Stone pa je kipec po zaslugi glavne vloge v muzikalu Dežela La La (2016) tudi prejela.
 • Vrnitev v deželo zombijev Tallahassee (Woody Harrelson) v nekem prizoru podpiše predsedniško pooblastilo za Wesleyja Snipesa. Harrelson in Snipes sta bila soigralca v filmih Divje mačke (1986), Driblerja pod košem (1992) in Zmeda na poštnem vlaku (1995).
 • To je že četrti skupen celovečerec Harrelsona in Eisenberga po filmih Dobrodošli v deželi zombijev (2009), Mojstri iluzij (2013) in Mojstri iluzij 2 (2016).
Februar na Epic Drama Trendi Kako se bo razpletla domnevno zadnja sezona Poldarka?

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Mrtvi ne umirajo Trendi Mrtvi ne umirajo (The Dead Don't Die) Tatovi teles Trendi Tatovi teles (Snatchers) Dobro se skrij Trendi Dobro se skrij (Ready or Not)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin