Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
29. 1. 2021,
9.27

Osveženo pred

3 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,71

2

Natisni članek

ukrepi Koronavirus COVID-19 Rita Ora

Petek, 29. 1. 2021, 9.27

3 leta, 2 meseca

Zvezdnica podkupila vodjo restavracije za zabavo sredi epidemije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,71

2

Rita Ora | Zvezdnica je menda plačala menedžerju restavracije, da ji je dovolil tam prirediti rojstnodnevno zabavo.  | Foto Reuters

Zvezdnica je menda plačala menedžerju restavracije, da ji je dovolil tam prirediti rojstnodnevno zabavo.

Foto: Reuters

Na dan prihajajo nove podrobnosti o incidentu, povezanem s praznovanjem 30. rojstnega dne pevke Rite Ore. Menedžerju restavracije naj bi zvezdnica ponujala 5.660 evrov plačila, da ji je kljub prepovedi delovanja zaradi epidemije covid-19 dovolil gostiti zabavo.

Pred dvema mesecema si je v eni od londonskih restavracij kljub veljavnim ukrepom zaradi epidemije covid-19 pevka Rita Ora privoščila skrivno zasebno zabavo, s katero je s približno 20 povabljenci proslavila svoj 30. rojstni dan. Ker so bili glasni, je nekdo poklical policijo, ki je udeleženci zabave niso spustili v restavracijo, temveč so tiho čakali za zaprtimi vrati.

Nekaj dni kasneje, ko je novica o zadevi pricurljala v javnost, je zvezdnica priznala neodgovorno in napačno ravnanje ter se zanj tudi opravičila. Zdaj na dan prihajajo nove podrobnosti o incidentu.

Trendi Zvezdnica kljub strogim ukrepom skrivaj praznovala s prijatelji

Več tujih medijev, vključno s portalom Fox News, namreč poroča, da je pevka vodji oziroma menedžerju restavracije Scottieju Bhattaraiu ponudila 5.000 funtov (okrog 5.660 evrov) plačila, da ji je kljub veljavni prepovedi delovanja dovolil gostiti zabavo za nekaj ožjih prijateljev. Njeni varnostniki so od njega menda celo zahtevali, da izključi varnostne kamere, v dneh po zabavi, ki jo je prekinil prihod policije, pa naj bi celo izbrisali vse posnetke varnostnih kamer.

Bhattaraia je po incidentu podjetje, ki je lastnik restavracije in ki ima v lasti še več drugih restavracij, sicer odpustilo. Vse svoje gostilne nameravajo v prihodnje opremiti z novim videonadzornim sistemom – takšnim, ki ga uslužbenci ne bodo mogli po lastni volji izklapljati. S tem želijo preprečiti, da bi se v njihovih restavracijah podoben incident še kdaj ponovil.

zabava
Novice Na Hrvaškem razburja posnetek zabave v covidni bolnišnici
Novice Tajni dogodek Sove: hrana in pijača ob sproščenem vzdušju #video
Ne spreglejte