Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
30. 11. 2020,
20.01

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,84

3

Natisni članek

ukrepi Koronavirus rojstni dan zabava praznovanje Rita Ora

Ponedeljek, 30. 11. 2020, 20.01

3 leta, 4 mesece

Zvezdnica kljub strogim ukrepom skrivaj praznovala s prijatelji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,84

3

Britanska pevka in igralka Rita Ora naj bi kršila zapovedane epidemiološke ukrepe, ki še vedno veljajo na Otoku. Na skrivaj je skupaj s 30 prijatelji v eni od za javnost zaprtih londonskih restavracij pripravila zabavo za 30. rojstni dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Očividci pravijo, da je Rita Ora v soboto zvečer v restavraciji Juan Santa Cruz v zahodnem Londonu na skrivaj praznovala svoj 30. rojstni dan. Slavja, ki je potekalo za zaprtimi vrati restavracije in trajalo pozno v noč, naj bi se udeležilo približno 30 ljudi, med drugim tudi kar nekaj znanih obrazov, na primer njena prijateljica in manekenka Cara Delevinge, poroča portal Daily Mail.

"V restavracijo sta prvi prišli Rita in njena sestra, lepo urejeni in več kot očitno veseli noči, ki je bila pred njima. Potem so prišli še številni drugi gostje, prav tako oblečeni zelo glamurozno, vsi so v stavbo vstopili skozi zadnji vhod, medtem ko so varnostniki pazili glavni vhod in poskrbeli, da tam ni bilo nikogar. Trajalo je do zgodnjih jutranjih ur," je za omenjeni portal razkril očividec.

Koronavirus, Covid-19, cepivo
Novice Moderna bo danes zaprosila za odobritev cepiva v Evropi in ZDA
prižig luči, božič, prazniki
Novice To so trije scenariji za praznike

Tudi policija je potrdila, da se je v soboto zvečer odzvala na prijavo o kršenju epidemioloških ukrepov na naslovu, na katerem je omenjena restavracija, a menda kršitev niso zaznali. So pa očividci povedali, da so poskušali policisti odpreti ena od vrat in vstopiti, prav tako so poskušali skozi okno preveriti, ali se v notranjosti zaprte restavracije karkoli dogaja.

V Veliki Britaniji so v skladi z veljavnimi epidemiološkimi ukrepi gostinski objekti še vedno zaprti, dovoljen je le osebni prevzem vnaprej naročene hrane. Prav tako je prepovedano druženje ljudem, ki niso člani istega gospodinjstva.

Ali je britanska pevka in igralka res skrivoma praznovala 30. rojstni dan, se ne ve. Zvezdnica se na pisanje Daily Maila namreč še ni odzvala. Glede na objave na Instagramu je Rita svoj osebni praznik proslavila doma, kjer se je lepo uredila ter si – vsaj tako je zapisala ob fotografije – za zajtrk in večerjo privoščila rojstnodnevno torto.

Boris Johnson
Novice Državo zapirajo za mesec dni
Ne spreglejte