Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
30. 1. 2020,
7.35

Osveženo pred

4 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,71

Natisni članek

tragedija smrt Kobe Bryant

Četrtek, 30. 1. 2020, 7.35

4 leta, 2 meseca

Žena Kobeja Bryanta po tragični nesreči prekinila molk #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,71
Vanessa Bryant | Vanessa Bryant, žena umrlega košarkarja, je spregovorila. | Foto Reuters

Vanessa Bryant, žena umrlega košarkarja, je spregovorila.

Foto: Reuters

Potem ko sta v nedeljo v tragični nesreči pri kraju Calabasas v Kaliforniji umrla košarkarski velikan, 41-letni Kobe Bryant, in njegova 13-letna hči Gianna, se je na družbenem omrežju Instagram prvič po dogodku oglasila Bryantova žena Vanessa. V čustvenem zapisu je sožalje izrekla svojcem še sedmih umrlih, ki so bili z njima v helikopterju, zahvalila se je tudi za vso podporo.  

Kobe Bryant Gianna
Sportal V javnost pricurljal zadnji posnetek Kobeja Bryanta #video

Vanessa Bryant, s katero je bil Kobe Bryant poročen od leta 2001 in imel štiri hčerke, 17-letno Natalio, 13-letno Gianno, triletno Bianko in sedemmesečno Capri, je štiri dni po tragični nesreči, v kateri je izgubila moža in drugorojenko, prekinila svoj molk. 

Na družbenem omrežju Instagram je pod družinsko fotografijo objavila daljši zapis, v katerem se je vsem, ki se jih je dotaknila Bryantova smrt, zahvalila za podporo in prosila za spoštovanje zasebnosti. 

Ni besed, ki bi opisale njeno bolečino

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

"Dekleta in jaz se želimo zahvaliti milijonom ljudi, ki so nam v tem groznem času izkazali podporo in ljubezen. Hvala vsem za molitve. Vsekakor jih potrebujemo. Popolnoma smo strte zaradi nenadne izgube mojega oboževanega moža Kobeja, ki je bil sijajen oče najinim otrokom in lepe hčerke Gianne, ki je bila ljubeč in čudovit otrok ter neverjetna sestra Natalii, Bianki in Capri," tako se začne zapis 37-letne Vanesse, ki je bila s košarkarjem vse od svojega 17. leta. 

Prihodnost negotova, a bodo vztrajali za Kobeja in Gigi

"Skrušene smo tudi zaradi vseh družinskih članov, ki so v nedeljo izgubili svoje ljubljene in s katerimi si delimo žalost. Ni besed, ki bi opisale zdajšnjo bolečino. V tolažbo nam je dejstvo, da sta bila tako Kobe kot Gigi globoko ljubljena. Bili smo neverjetno blagoslovljeni, da smo ju imeli v svojih življenjih. Želim si, da bi bila lahko z nami za vedno," je nadaljevala in priznala, da je prihodnost njene družine, vsaj za zdaj, še negotova.

Vanessa je bila redna gostja Kobejevih tekem. | Foto: Reuters Vanessa je bila redna gostja Kobejevih tekem. Foto: Reuters

"Ne vem, kaj nam bo življenje prineslo, vendar vztrajamo dan za dnem za Kobeja in najino punčko Gigi," se je še izpovedala. Za konec je Vanessa prosila za spoštovanje zasebnosti njene družine. Dejala je še, da je Kobejeva športna fundacija Mamba ustanovila sklad MambaOnThree za pomoč družinam, ki jih je prizadela tragedija.

Želela sta si še petega otroka

Vanessa Laine in Kobe sta se spoznala na snemanju videospota, v katerem je imela eno od stranskih plesnih vlog. Črnolasa lepotica je takrat imela komaj 17 let, Kobe je bil štiri leta starejši. Že leto dni po prvem srečanju jo je zaprosil za roko. Poročila sta se leta 2001, za razliko od večine zvezdniških parov pa nista podpisala predporočne pogodbe.

Posnetek prikazuje njun prihod na lanskoletno zabavo oskarjevih nagrad, ki jih prireja Vanity Fair. Vanessa je bila takrat noseča z njuno najmlajšo hčerko Capri. 


Sicer pa se je športnik pred časom v enem izmed intervjujev razgovoril o tem, da bi žena dekliški družini rada dodala še sina, medtem ko je bil sam z dekleti povsem zadovoljen.

"Jaz sem bolj očka za deklice. Če bi lahko, bi imel še pet hčera," je povedal. Takrat je že imel tri hčerke, za drugo po vrsti, Gianno, pa je že takrat dejal, da je v košarki boljša, kot je bil on v njenih letih.

Z Vanesso naj bi že pred leti sklenila dogovor, da nikoli ne bosta letela skupaj, saj bi v primeru nesreče njuni otroci ostali brez obeh staršev. Za zdaj še ni znano, kdaj bo zadnje slovo od legendarnega košarkarja.

Kobe Bryant
Novice Smrt Kobeja Bryanta: trdijo, da ni šlo za nesrečo
kobe bryant smrt
Sportal Kaj je novega glede nesreče Kobeja Bryanta: helikopter letel po drugi poti kot običajno #video
Ne spreglejte