Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 7. 2018,
9.25

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,63

3

Natisni članek

Indira Ekić Matic Kolenc dopust počitnice The Biggest Loser Slovenija

Petek, 27. 7. 2018, 9.25

5 let, 8 mesecev

Zaljubljenca se na počitnicah predajata skušnjavam

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,63

3

Indira in Matic | Foto Instagram

Foto: Instagram

Tekmovalka prve sezone resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija Indira Ekić se te dni mudi na romantičnem oddihu na grškem otoku Santorini. Tja se je odpravila s svojim srčnim izbrancem Maticem Kolencem. Je pa na počitnicah vse skupaj malce bolj sproščeno, tudi kar se prehrane in telovadbe tiče, je priznala.

Vsi ljubitelji resničnostnih šovov boste kmalu znova prišli na svoj račun, saj se jeseni na Planet TV vrača Bar. Kdo bodo tekmovalci in kateri Bar bodo prevzeli, izveste kmalu, do takrat pa vse novice o Baru spremljajte TUKAJ!
Bar 2018 - avdicija Maribor
Planet TV Avdicije za Bar končane! Kdo je prepričal komisijo? #foto #video

Med oddihom v Bovcu sta se hladila v mrzli Soči. | Foto: osebni arhiv/Lana Kokl Med oddihom v Bovcu sta se hladila v mrzli Soči. Foto: osebni arhiv/Lana Kokl

Najprej se je parček odpravil na aktivne počitnice v Bovec. Ker pa se je Matic že prve dni poškodoval na nogometnem turnirju, sta bila z Indiro primorana naslednjih nekaj dni počivati. Po Bovcu je prišel na vrsto še grški otok Santorini, kjer se ta trenutek še vedno mudita in s katerega se nam je postavna svetlolaska javila ter razkrila, da nadvse uživata na romantičnem oddihu v dvoje.

 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

"Santorini je res čudovit. Pisan nama je na kožo, ker sva oba bolj romantični duši. Tale dopust nama je uspel bolje, kot sva načrtovala. Res je presegel vsa najina pričakovanja. Navdušena sem nad čisto vsem, najbolj se nama je v spomin vtisnil sončni zahod v Oii. To mora doživeti prav vsaka romantična duša na svetu," pove Indira. "Tukaj je sicer vse bolj umirjeno. Povsem sva se prepustila uživanju, lenariva in občudujeva lepote Santorinija. Nekako sva si naredila okvirni načrt, kaj si želiva tukaj ogledati, a se ne obremenjujeva kaj preveč s tem. Jemljeva si čas in delava po trenutnem navdihu."

Bar na Planet TV
Planet TV Kreativna producentka Bara razkriva: Vsi se prej ali slej razgalijo! #intervju
Veronika Podgoršek.
Trendi Kaj o kandidatih za Bar pravi priljubljena psihoterapevtka? #video

Tudi s treningi in hrano se zaljubljenca na dopustu ne obremenjujeta preveč. Za to je dovolj časa vse druge dni v letu, na počitnicah si je pač treba dati duška in se malce "pocrkljati". "Na dopustu telovadiva skupaj, ko čutiva potrebo. Na hrano ne paziva, privoščiva si, kar nama srce želi. Matic mi kupi sladoled prav vsak dan," priznava Indira v smehu.

Več kot očitno pa je tudi, da ljubezen med njima še vedno cveti in da je Indira v svojega fanta zaljubljena do ušes. Kar tudi ponosno pove: "Srečna sem, da sem našla sorodno dušo. Tukaj na Santoriniju sva še bolj spoznala, da obožujeva enake stvari in uživava v prav vsaki malenkosti. Matic je res čudovit človek."

Indira in Matic se trenutno mudita na romantičnih počitnicah na Santoriniju. | Foto: osebni arhiv/Lana Kokl Indira in Matic se trenutno mudita na romantičnih počitnicah na Santoriniju. Foto: osebni arhiv/Lana Kokl

Ne spreglejte