SiolNET. Trendi Svet znanih
4,81

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tako se je poročil naš znani plesalec Miha Vodičar #foto

4,81

termometer

Miha Vodičar, Kristina Pangos
Foto: Metka Skrt

Pretekli konec tedna sta usodni da dahnila slovenski plesalec Miha Vodičar in njegova izbranka Kristina Pangos. Poročila sta se v okviru praznika češenj v Goriških brdih, kjer so jima pripravili nepozaben dan.

Miha Vodičar, Kristina Pangos Trendi Zdaj je znano, kdaj, kje in kako se bo poročil Miha Vodičar

Miho in Kristino je na dan poroke ves čas spremljalo sonce, nekaj dežnih kapljic se ju je dotaknilo le na poti na cerkveni obred, kar pa naj bi pravzaprav prinašalo srečo. Na dež se nista ozirala niti, ko sta se z odprto streho ford mustanga letnik 2018 popeljala po prečudovitih Brdih.

Miha Vodičar, Kristina Pangos Foto: Metka Skrt

Miha Vodičar, Kristina Pangos Foto: Metka Skrt

Da je njun dan potekal brez zapletov in karseda popolno, so poskrbeli briški ponudniki, saj sta bila marca letos izbrana za zmagovalni par Briške poroke 2018.

Brici so se zanju odločili izmed 46 prijavljenih parov z vseh koncev Slovenije in celo tujine, sicer pa je za mladoporočenca skrbela organizatorka porok Petra Starbek, ki je pod okrilje vzela tudi poroki rokometaša Mateja Gabra in njegove Marjane ter košarkarja Jaka Klobučarja in njegove Daše.

Miha Vodičar, Kristina Pangos Foto: Metka Skrt

Miha Vodičar, Kristina Pangos Foto: Metka Skrt

"Čeprav je Miha navajen, da je njegova Kristina vedno urejena, mu je ob pogledu nanjo zastal dih in je preprosto obnemel. Par je bil resnično prelep in prav vidi se, kako se imata rada," nam je povedala organizatorka, ki je bila med drugim pristojna tudi, da je bila poročna obleka neveste Kristine ves čas videti popolno.

Miha Vodičar, Kristina Pangos Foto: Metka Skrt

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10

Sproščen dan v krogu prijateljev in družine sta spremljala glasba in ples, mladoporočenca sta svate navdušila s prvim plesom in s poročno torto, ki sta jo razrezala ob soju kresničk. Ženin Miha pa je imel za svoj poročni dan posebno željo: piramido s kozarci in penino. Svate sta med drugim zabavala tudi fotografa s photo boothom.

S povabljenci, med katerimi so bili tudi nekateri drugi znani plesalci, sta v Vili Vipolže plesala dolgo v noč.

poroka Trendi Pet napak pri poletnih porokah, ki jezijo svate poroka Trendi Sedem nepričakovanih katastrof na poroki in kako jih rešiti

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 251
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin