SiolNET. Slavni
2,63

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Rokometaš Matej Gaber z izbranko Marjano pravljično skočil v zakonski stan #foto

2,63

termometer

Matej Gaber
Foto: Ana Gregorič

Pretekli konec tedna sta se poročila rokometaš Matej Gaber in njegova izbranka Marjana Sok. Poroko sta opisala kot nepozabno, pravljično in točno takšno, kot sta si jo zamislila, z nami pa sta delila fotoutrinke svojega nepozabnega dneva.

Dvorec Štatenberg je bil preteklo soboto prizorišče pravljične poroke slovenskega rokometaša Mateja Gabra in njegove izbranke Marjane, ki sta pred približno 150 svati skočila v zakonski stan.

Da je njun dan potekal popolno in tako, kot sta si zamislila, je poskrbela Petra Starbek, načrtovalka porok, ki je med drugim skrbela tudi za organizacijo poroke Jake in Daše Klobučar. Zakonca Gaber sta si zaželela sproščeno in intimno romantično pravljico s pridihom glamurja, ki sta ga spremljala rožnat in zlat stil.

1 / 16
2 / 16
3 / 16
4 / 16
5 / 16
6 / 16
7 / 16
8 / 16
9 / 16
10 / 16
11 / 16
12 / 16
13 / 16
14 / 16
15 / 16
16 / 16

Matej Gaber Foto: Ana Gregorič Photography

Matej Gaber Foto: Ana Gregorič Photography

"Poroka je bila točno takšna, kot sva si jo želela: pravljična in romantična," je komentirala nevesta Marjana, ki je načrtovalki nadvse hvaležna za vso pomoč.

Organizacije sta se lotili že marca 2016, na glavne posvete s Petro pa je hodila Marjana sama, saj Matej zaradi športnih obveznosti ni utegnil. Imel je dve želji, ki sta ju seveda uresničili: prevoz z limuzino in spust belih golobov po obredu.

Matej Gaber Foto: Ana Gregorič Photography

Matej Gaber Foto: Ana Gregorič Photography

Matej Gaber Foto: Ana Gregorič Photography

Nevesta je obred opisala kot poroko, o kateri sanja vsaka ženska. Poskrbela je, da je med obredom sodelovala tudi njuna hči Zara, ki je bila del prikupnega tria deklic, ki so trosile cvetje. Poleg nje sta bili še njeni sestrični Lina in Leni in tako so s cvetjem posule pot njej in očetu, ki jo je ponosno oddal ženinu Mateju. Le kaj mu je zašepetal, pa vesta le onadva.

Ko bi lahko svatje mislili, da si videli vse, sta Marjana in Matej poskrbela za nov detajl. Ob dolgem poljubu, ki ga je spremljala skupina Kvatropirci, so vzleteli beli golobi, kasneje pa sta v zakon odplesala "na oblakih", ob zvoku pesmi Moje zlato Petra Graša. Svatom sta postregla z veličastno poročno torto, ves čas pa so za zabavo in glasbo skrbeli člani skupine Plamen.

Med svate se je pomešala skoraj celotna rokometna reprezentanca, vključno z Vidom Kavtičnikom in Draganom GajićemJureta Dolenca pa si je Matej izbral za pričo.

Matej Gaber Foto: Ana Gregorič Photography

Matej Gaber Foto: Ana Gregorič Photography

Medtem ko si je ženin kupil obleko znamke Hugo Boss, je nevesta nosila izposojeno obleko iz zagrebškega salona. Ves dan jo je spremljala frizerka Damjana Krameršek, ki je skrbela, da je nevestina pričeska ostala popolna do konca.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 765
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin