SiolNET. Trendi Svet znanih
3,22

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zdaj je znano, kdaj, kje in kako se bo poročil Miha Vodičar

3,22

termometer

Na tradicionalni briški poroki, ki je že več let del praznika češenj v Goriških brdih, se bo letos s svojim dekletom poročil znani slovenski plesalec.

Pred kratkim je Miha Vodičar, vrhunski slovenski plesalec, ki se lahko pohvali tudi z nazivom svetovnega prvaka, razkril, da sta se s svojim dekletom Kristino Pangos zaročila. Zdaj pa so iz Goriških brd sporočili, da si bosta večno zvestobo obljubila pri njih na priljubljenem prazniku češenj, v okviru katerega že več let prirejajo tradicionalno briško poroko.

Tako je bila briška poroka videti lani, ko so jo priredili v vili Vipolže:

"Med vinogradi, oljčnimi nasadi in v češnjevem raju bo zmagovalni par deležen poroke brez organizacijskih in finančnih skrbi," so pojasnili v Brdih in naznanili, da bo poroka 9. junija na gradu Dobrovo.

Letos bo poroka na gradu Dobrovo. Letos bo poroka na gradu Dobrovo. Foto: Klemen Korenjak

Kandidati za briško poroko tudi iz tujine

Miha in Kristino so Brici za zmagovalni par Briške poroke 2018 izbrali izmed 46 prijavljenimi pari iz vseh koncev Slovenije in celo tujine. "Tudi tokrat smo imeli zelo težko nalogo, saj so bili pari, ki so se prijavili, zelo izvirni, z zanimivimi zgodbami in veliko željo po poroki prav v naših Brdih," so sporočili Brici.

S čim sta jih 27-letna Kristina in 30-letni Miha prepričala, da so ju izbrali? "Predvsem z izvirnostjo, iskrenostjo in željo po poroki v Brdih. Skupna jima je ljubezen, ljubezen do sebe, bližnjih in drug do drugega. Oba sta ljubitelja živali, narave in dobre hrane, ob kateri rada spijeta kozarec dobrega vina. Navdušujeta se nad zgodovino in lepotami arhitekture, predvsem pa jima je skupna različnost, zaradi katere sta si tako zelo všeč," so sporočili iz Brd.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 19
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin