Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
21. 6. 2016,
8.51

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9,13

4

Natisni članek

Jaka Klobučar poroka Petra Starbek

Torek, 21. 6. 2016, 8.51

6 let, 7 mesecev

Kako sta se poročila Jaka in Daša Klobučar #foto

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9,13

4

Foto: Nastja Kovačec Photography

Poglejte si, kako je bila videti poroka našega košarkarja Jake Klobučarja.

Pretekli konec tedna je usodni da dahnil naš košarkar Jaka Klobučar. Večno zvestobo je obljubil dolgoletni izbranki Daši, s katero sta se poročila v čudovitem okolju Arboretuma. Njuno poroko je organizirala Petra Starbek, načrtovalka porok.

"V preteklem vikendu sem imela čast organizirati poroko košarkarju Jaki Klobučarju in njegovi izbranki Daši. Bilo je čudovito in nepozabno," nam je zaupala Petra. "Lahko bi rekla, da je bila poroka filmska. Prepletanje elegance in romantike so dopolnjevali mnogi detajli, ki sva jih z Dašo izbrali med organiziranjem njune poroke. Ljubezen je bilo čutiti v zraku. Samo vzdušje pa je bilo zelo sproščeno. Vse to pa se je videlo tudi na mladoporočencih, saj sta preprosto žarela."

Foto: Nastja Kovačec Photography  | Foto: Nastja Kovačec Photography Foto: Nastja Kovačec Photography Foto: Nastja Kovačec Photography

Priprave že od oktobra 2015

Petra je sanjski konec tedna z mladoporočencema začela načrtovati že oktobra lani in prva stvar, ki so jo določili, je bila bela barva, v kombinaciji s svetlo rožnato in srebrno. "V tem stilu smo pripravili tudi poročne menije in sedežni red. Te tri barve smo uporabili tudi pri drugih poročnih detajlih (dekoracija, torta, konfeti, vabila ...). Resnično se je vse prepletalo in povezovalo, saj dam zelo velik poudarek na detajle, ki pa na njuni poroki niso manjkali."

Prelepa nevesta Daša je poročno obleko našla v salonu v Zagrebu. (Foto: Nastja Kovačec Photography) | Foto: Nastja Kovačec Photography Prelepa nevesta Daša je poročno obleko našla v salonu v Zagrebu. (Foto: Nastja Kovačec Photography) Foto: Nastja Kovačec Photography

Jaka in Daša sta svoj poročni dan preživela v družbi prijateljev in družine, ki se jih je skupno nabralo približno 110. Med svati je bilo opaziti tudi osebe iz sveta košarke, nam je sporočila Petra in dodala, da je marsikdo od povabljenih med poročnim obredom potočil solzo, saj je bil zelo ganljiv.

Načrtovalka porok, Petra Starbek (Foto: Nastja Kovačec Photography) | Foto: Nastja Kovačec Photography Načrtovalka porok, Petra Starbek (Foto: Nastja Kovačec Photography) Foto: Nastja Kovačec Photography

Za glasbo skrbela Nuša Derenda

Novopečenima zakoncema Klobučar je na slavju po obredu pela Nuša Derenda, Petra pa je bila še najbolj navdušena nad njunim poročnim plesom, ki je bil po njenih besedah prava senzacija. "Za dodatno dramatičnost so poskrbeli oblikovalci luči, s pomočjo katerih sta se v soju luči, ob nežnih zvokih pesmi My heart will go on od Celine Dion, prvič zavrtela kot mož in žena."

Petra, ki je z nami delila še nekaj poročnih fotografij, je ob tem še sporočila, da zaljubljenemu paru želi, da se ljubita 1000 in še 1000 let. "Kot to opeva Christina Perri v pesmi A Thousand Years, ki je Dašo pospremila skupaj z očetom do Jake."

Ne spreglejte