Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
14. 6. 2020,
16.28

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,25

5

Natisni članek

dobrodelnost glasba rekord Nicki Minaj

Nedelja, 14. 6. 2020, 16.28

3 leta, 10 mesecev

Tako se dobrodelna zvezdnica zahvaljuje zvestim oboževalcem #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,25

5

Nicki Minaj je v sodelovanju z raperjem 6ix9ine izdala novo skladbo z naslovom Trolls, ki ima dobrodelno poslanstvo – ves izkupiček od prodaje bo šel v sklad za varščine. Pesem se je v le nekaj dneh v 50 državah povzpela na vrhove glasbenic lestvic, za kar se je pevka zvestim oboževalcem zahvalila kar z razgaljeno fotografijo.

Čeprav je pred časom Nicki Minaj napovedovala, da se bo upokojila, si je premislila in v tem letu izdala že kar nekaj nove glasbe. Zadnja na seznamu je pesem z naslovom Trolls, ki je nastala v sodelovanju z raperjem 6ix9ine.

Ob izdaji novega singla je zvezdnica presenetila tudi z novico, da bo ves denar od njegove prodaje šel v dobrodelen namen. Natančneje v sklad za varščine zapornikov, ki za zapahi pristanejo zaradi protestov proti rasizmu in policijskemu nasilju.

"Sklad zagotavlja varščine socialno šibkejšim posameznikom, ki si ne morejo sami privoščiti plačila varščine, medtem ko čakajo na sojenje. Rada bi zaščitila in podprla tisoče pogumnih ljudi, ki delajo v prvih bojnih linijah v imenu družbene pravičnosti, ki uporabljajo svoj glas in zahtevajo konec nadlegovanja in ubijanja temnopoltih Američanov s strani policije," je zapisala v eni od objav na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram.

V zadnji objavi pa se je vsem oboževalcem zahvalila, ker je njena nova skladba v kar 50 državah pristala na samem vrhu glasbenih lestvic. In besede "hvala" ter "rada vas imam" pospremila kar z razgaljeno fotografijo, kjer je le malo prepustila domišljiji.

A ne le s prvim mestom na glasbenih lestvicah, pevka se hvali še z enim rekordom. Videospot za skladbo Trolls si je v manj kot 24 urah ogledalo kar 46 milijonov ljudi, kar je rekord v zgodovini hip hop glasbe.

Preberite tudi:

Nicki Minaj
Trendi Oboževalci zaskrbljeni: Nicki, se res poslavljaš?
Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez
Trendi Ronaldova izbranka znova buri domišljijo z razgaljeno zadnjico #foto
Trendi Madonna osupnila oboževalce: To je ogabno!
Ne spreglejte