Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 9. 2019,
6.20

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,01

3

Natisni članek

Nicki Minaj slavni glasba

Petek, 6. 9. 2019, 6.20

4 leta, 7 mesecev

Oboževalci zaskrbljeni: Nicki, se res poslavljaš?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,01

3

Nicki Minaj | Foto Reuters

Foto: Reuters

Šestintridesetletna hiphop glasbenica iz Queensa je presenetila oboževalce z novico, da odhaja v pokoj. V objavi na družbenem omrežju Twitter je dejala, da je čas, da se posveti družini. 

Nicki Minaj
Trendi Nicki Minaj na tednu mode samozavestno razkrila svojo dojko

"Odločila sem se, da se bom upokojila in si ustvarila družino. Vem, da ste srečni. Rada vas imam," je povedala Nicki Minaj svojim oboževalcem in jih prosila, naj jo še naprej poslušajo.  

Nobena skrivnost ni, da Minajeva že lep čas ni zadovoljna z glasbeno industrijo, kar je tudi večkrat povedala v svojem podcastu Queen Radio. V "zelje" ji skače tudi raperka Cardi B, s katero imata bogato zgodovino sporov in incidentov. 

Pevki sta po poročanju medijev v sporu od leta 2017, septembra lani pa je Cardi B ob robu dogodka v okviru newyorškega tedna mode v Minajevo vrgla svoj čevelj.

Cardi B. | Foto: Reuters Cardi B. Foto: Reuters

Poroka s spolnim prestopnikom?

Minajeva se je sicer leta 2014 po več kot desetih letih zveze razšla z raperjem, ki sliši na ime Safaree Samuels. Nekaj mesec za tem, leta 2015, je oznanila, da je v zvezi z raperjem Meek Millsom, a se je tudi ta zveza končala po dveh letih.

Nicki Minaj | Foto: Reuters Foto: Reuters

Največ prahu tako med oboževalci kot širšo javnostjo pa dviga njena zdajšnja zveza s  štiridesetletnim Kennethom Pettyjem, s katerim je tudi zaročena. Slednji je, zaradi uboja, odslužil sedemletno zaporno kazen.

Prav tako je registrirani spolni prestopnik. Tožilstvo mu je leta 1995 očitalo, da je z ostrim predmetom poskušal prisiliti svoje takratno dekle v spolni odnos, zaradi česar je bil obsojen na štiri leta zapora.

Kljub kriminalni preteklosti in kritikam mu je Minajeva večkrat stopila v bran. Njegova dejanja je opravičevala z dejstvom, da sta bila z omenjenim dekletom, takrat še kot mladoletnika, v zvezi. 

Če se bo Minajeva res upokojila, bo njena zadnja pesem Hot Girl Summer, ki je nastala v sodelovanju z vzhajajočo glasbenico Mehan Thee Stallion. Njen zadnji solo singel se imenuje Megatron. 

Nicki je sicer v svoji glasbeni karieri izdala štiri studijske albume; Pink Friday (2010), Pink Friday: Roman Reloaded (2012), The Pinkprint (2014) in Queen (2018).

 

Trendi Taylor Swift si je nakopala novo sovražnico, Nicki Minaj

Ne spreglejte