Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
24. 5. 2020,
8.03

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

33

Natisni članek

Madonna provokacija golota kritika

Nedelja, 24. 5. 2020, 8.03

3 leta, 11 mesecev

Madonna osupnila oboževalce: To je ogabno!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

33

Kraljica popa Madonna je z razgaljeno fotografijo na družbenem omrežju Instagram pri sledilcih vzbudila precej mešane občutke. Medtem ko so ji eni aplavdirali, ker nima zadržkov in naredi vse, kar se ji zahoče, so ji drugi očitali, da je prekoračila vse meje dobrega okusa. Ter ji svetovali, naj se že sprijazni, da je gospa v letih in da se objavljanje takšnih neokusnih fotografij ne spodobi.

Madonna je že od nekdaj znana po tem, da rada izziva in da si dovoli mnogo več kot katerakoli druga zvezdnica. Golota ji nikoli ni bila tuja in tudi zdaj, pri 61 letih, rada pokaže precej gole kože.

A zadnja v nizu fotografij je kaplja čez rob, so si enotni mnogi njeni tudi nadvse goreči oboževalci. Ob objavo, ki je v samo 12 urah dobila kar 21 tisoč komentarjev, so zapisali emotikone slabosti in bruhanja, mnogi pa so ji kar naravnost napisali, da je presegla vse meje dobrega okusa in da se mora tokrat ustaviti.

Trendi Še en bizaren video Madonne: "Virusu ni mar, kako bogat si"

"O, vav. Ta fotografija sporoča: 'Niti malo ne spoštujem svojega telesa.' Objavljanje takšnega sranja je neprofesionalno," se je glasil eden od komentarjev. Spet drugi pa: "Sem velik oboževalec, a res moraš nehati razkazovati svoje golo telo. Nisi več stara 30. To je sramotno do tvojih otrok. Ni čudno, da te je Rocco zapustil. Si slaba materinska figura." Nekateri so jo lepo prosili, naj se obleče, nekateri so jo spraševali, kaj prekleto je narobe z njo, da še vedno čuti potrebo po takšnih neokusnih objavah.

A našlo se je tudi nemalo takšnih, ki so bili nad njeno kontroverznostjo in tem, da ji preprosto ni mar, kaj si svet misli, navdušeni. Ter da po vseh teh letih še vedno ostaja zvesta sama sebi. Je pa tudi zvezdnica v zapisu ob fotografiji navedla, da je niti malo ne zanimajo zlobni komentarji tistih, ki jih njene tovrstne objave motijo.

Aleš Bravničar
Trendi Aleš Bravničar o tabujih in goloti v Sloveniji #video
Trendi Novinarka med javljanjem v živo pokazala golega moža #video
Trendi Kim pokazala seksi fotografijo s treninga in razkrila celulit #video
Ne spreglejte