Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 6. 2018,
10.49

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,92

Natisni članek

izabel goulart vadba

Petek, 1. 6. 2018, 10.49

5 let, 10 mesecev

Tako za postavo gara brazilska manekenka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,92
Izabel Goulart | Foto Instagram

Foto: Instagram

Izabel Goulart, nekdanja članica elitne skupine manekenk Victoria's Secret Angels, ki jim pravimo tudi Victorijini angelčki, na svojih družbenih omrežjih ves čas objavlja fotografije in posnetke, s katerimi skuša ljudi navdušiti nad telovadbo. Zadnja v nizu objav je s treninga s tako imenovanim TRX-om.

Izabel je velika zagovornica zdravega načina življenja. | Foto: Instagram & Imdb Izabel je velika zagovornica zdravega načina življenja. Foto: Instagram & Imdb

33-letna brazilska manekenka Izabel Goulart je velika zagovornica zdravega načina življenja. V številnih intervjujih je izjavila, da je zdravje največje bogastvo, kar ga imamo, in da je treba zato nanj paziti – tako z zdravo prehrano kot redno telesno aktivnostjo.

Da sama redno skrbi za svoje telo, ves čas dokazuje tudi z objavami na družbenih omrežjih. Instagram je poln fotografij, na katerih na ogled postavlja svojo zavidanja vredno postavo, ter posnetkov, na katerih sledilcem kaže, kako trdo gara za svoje telo.

Seksi trebuh, bikini
Trendi To so najboljše vaje za seksi trebušček #video #foto
Zadnjica
Trendi To so vaje za čvrsto zadnjico #video

V zadnjem posnetku, ki ga je delila na Instagramu, trenira s pripomočkom, imenovanim TRX. Gre za poseben telovadni pripomoček, s katerim lahko dobro učvrstite vse mišice telesa. Kako je z njim vadila postavna Izabel, preverite v spodnjem videu, ki ga je brazilska

 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Vadbe s pripomočkom TRX so zadnja leta priljubljene tudi pri nas, mnogi pa so si ga kupili in z njim sami telovadijo doma. "Vadba s TRX-om je pravzaprav zelo varna, hkrati pa tudi nadvse učinkovita, ker pri vsaki vaji dela celo telo, tudi stabilizacija. Če recimo na pripomočku izvajate vaje za hrbet, morate napeti tudi mišice nog in trupa, kar pomeni, da je vaja kompleksna, z njo krepite več mišičnih skupin. To je tudi glavna razlika v primerjavi s treningi na napravah v fitnesu, kjer večinoma na določeni napravi oziroma z določeno vajo krepite le izolirano skupino mišic," pojasni osebni trener Jan Kovačič, ki ga lahko spremljate v resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija.

Vaje, ki jih izvajamo s TRX-om, temeljijo na lastni teži, torej ne potrebujete nobenih pripomočkov, kot so uteži. Z nekaj iznajdljivosti lahko izvedbo hitro otežite ali olajšate.

Trendi VIDEO: TRX vadba - vaje za noge
Trendi VIDEO: TRX vadba - vaje za stabiliziranje trupa
Takšni in drugačni treningi ter prilagojena prehrana pa so zadnje tedne stalnica tekmovalcev šova The Biggest Loser Slovenija. Finale se nezadržno približuje, zato je med udeleženci šova vse bolj napeto.

A že nocoj se bo tik pred ciljem bitka za zmago končala ne le za enega, ampak za kar dva tekmovalca, ki bosta morala po nocojšnjih eliminacijah zapustiti šov. Napetost in strah pred izločitvami se bosta čutila tudi med tekmovalci. Kdo bo zapustil šov le teden dni pred velikim finalom, si poglejte že v nocojšnji oddaji The Biggest Loser Slovenija ob 21. uri na Planet TV.
Ne spreglejte