SiolNET. Trendi Svet znanih
4,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ronaldova Georgina s svojim novim hobijem obnorela splet #video

4,09

termometer

Georgina Rodriguez, partnerica portugalskega nogometnega zvezdnika Cristiana Ronalda, ima očitno nov hobi – vpisala se je na tečaj "twerkanja". Posnetek prvega tečaja, ki ga je delila s svojimi sledilci na Instagramu, je na spletu hitro postal viralen.

"Twerkanje", ki izhaja iz gibov afriških plesov, je vrsta plesa, priljubljena predvsem v 80. letih 20. stoletja v New Orleansu. Zanj so značilni spolno izzivalni plesni gibi, ki vključujejo predel zadnjice.

Najela je mednarodnega koreografa

Da se je Georgina odločila za nov hobi, je delila s svojimi sledilci na Instagramu. Objavila je posnetek vaje s španskim koreografom in učiteljem "twerkanja" Jackom Gomezem ter zapisala, da gre za njeno prvo uro. 

Posnetek, ki ga je delila, je na spletu hitro postal viralen. Nekaj dni kasneje je sicer objavila še en posnetek, s katerim je pokazala, kako napreduje učenje tega plesa.

Z objavljenim posnetkom bi lahko Ronaldu sicer znova povzročila težave. Večkrat so ji namreč že očitali njeno oblačenje in objavljanje provokativnih fotografij na družbenih omrežjih, kar v Savdski Arabiji v skladu z njihovimi zakoni in običaji ni dovoljeno. 

Govorice, da je njuna zveza v težavah, je zanikala

Georgina skupaj z otroki zadnjih nekaj mesecev živi v Savdski Arabiji, kjer je Ronaldo podpisal pogodbo z nogometnim klubom Al Nassr. 

Par je v zvezi od leta 2017, skupaj pa imata hčerki Bello Esmeraldo in Alano Martino. Aprila lani sta izgubila sina, ki je umrl med porodom. Nadomestna mati jima je rodila še dvojčka Evo Mario in Matea Ronalda, slavni nogometaš pa ima iz časov pred zvezo z Georgino še enega sina, Christiana Juniorja, ki ga je prav tako rodila nadomestna mati.

Preberite tudi:

Georgina Rodriguez Trendi Ronaldova Georgina s fotografijami luksuzne jahte razjezila oboževalce #foto Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez Trendi Georgina Rodriguez razkrila, kje sta se s Cristianom predajala užitkom Georgina Rodriguez Trendi Ronaldova partnerica: Nihče ne ve, kako se v resnici počutim #video
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin