Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
31. 3. 2023,
16.47

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,90

3

Natisni članek

hiša otroci Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez

Petek, 31. 3. 2023, 16.47

1 leto

Georgina Rodriguez razkrila, kje sta se s Cristianom predajala užitkom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,90

3

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez | Georgina Rodriguez je v novi Netflixovi seriji z naslovom I am Georgina razkrila kar nekaj podrobnosti. | Foto Reuters

Georgina Rodriguez je v novi Netflixovi seriji z naslovom I am Georgina razkrila kar nekaj podrobnosti.

Foto: Reuters

Partnerica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez je v novem delu svojega šova, Netflixovi dokumentarni seriji z naslovom I am Georgina, razkrila, kje sta se s partnerjem Cristianom predajala užitkom, ter povedala tudi, da se je posvetila prenovi družinske hiše v Madridu.

V prvem delu druge sezone je Georgina razkrila kar nekaj skrivnosti iz partnerskega odnosa s Cristianom, drugi del pa za prvim ni zaostajal po razkritju podrobnosti in je v Španiji najbolj gledana serija na platformi Netflix, poroča Marca.

Georgina Rodriguez
Trendi Ronaldova partnerica: Nihče ne ve, kako se v resnici počutim #video

Razkrila je pikantne podrobnosti

V enem izmed delov serije je Georgina svojim prijateljem razkazovala svoj dom v Madridu, spregovorili pa so tudi o njenih tatujih na rokah, za katere je povedala, da se ne smejo zmočiti. "Izogibala sem se kopanju na plaži, ko pa sem prišla domov, mi je Cristiano rekel, naj se mu pridružim v bazenu. Zelo sem bila jezna, ker sem morala imeti roke dvignjene, da se ne bi zmočile. Bila sem utrujena, ker sem morala imeti dvignjene roke," je nadaljevala Georgina in razprava se je razplamenela.

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez | Foto: Reuters Foto: Reuters

Zatem se je njen prijatelj Ivan pošalil, da bi se lahko namesto v bazenu ljubila v postelji, Georgina pa je takrat potrdila veliko razkritje. "Ne, to sva naredila v spaju," je priznala.

Razkritje je presenetilo tudi Georginino sestro Ivano, ki je želela preveriti informacijo in jo je znova vprašala, ali sta se ljubila tam, a Georgina na vprašanje ni odgovorila in se je le smejala. Trditev je nato poskušala zanikati, a je bilo prepozno, skrivnost je bila že razkrita.

V drugi sezoni manekenka in podjetnica razkrije še več intimnih podrobnosti, med drugim je govorila tudi o težkem letu zaradi izgube novorojenčka, ter izdala tudi nekaj več podrobnosti o življenju s Cristianom Ronaldom. V enem izmed prizorov 29-letna Georgina Rodríguez pove več tudi o prenovi hiše v Madridu.

Gwyneth Paltrow
Trendi Končalo se je bizarno sojenje igralki, odškodnina znaša en dolar

Posvetila se je tudi preureditvi družinske hiše v Madridu

Kot je povedala manekenka, hiša ni bila dovolj prijazna za družino z otroki, ki jih ima skupaj s portugalskim nogometašem, zato je sama osebno nadzorovala spremembe, še poroča Marca. "Za prenovo družinske hiše sem se odločila, ker sploh ni primerna za družino, kakršna smo mi, in ni bila narejena za nas. Mislim, da je vsaka hiša zgodba zase in ta hiša ni bila narejena za veliko družino, kakršna je naša," je sklenila.

Zvezdnica je še dodala, da otroci trenutno v šoli preživljajo težke čase. "Redno jih tepejo in nikoli se jim ne uprejo. Vem, ker otroci pogosto pridejo domov objokani," je dodala.

Zvezdnica, rojena v Argentini, je zvezo z Ronaldom začela leta 2016, z njim pa ima poleg najmlajše hčerke Belle še hčerko Alano. Portugalski superzvezdnik ima s pomočjo nadomestnih mater še 11-letnega sina Cristiana ml. in štiriletna dvojčka Evo in Matea.

Družina že od začetka leta, potem ko je Cristiano prestopil v nogometni klub Al-Nassr, živi v prestolnici Savdske Arabije Riadu.

Georgina Rodriguez
Sportal Partnerica Cristiana Ronalda ostro nad selektorja: Danes si sprejel slabo odločitev
Ne spreglejte