SiolNET. Trendi Svet znanih
0,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Princ Harry in Meghan komaj ušla nesreči

0,75

termometer

Princ Harry |  | Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Britanski princ Harry je bil z ženo Meghan in njeno mamo udeležen "v skoraj katastrofalnem avtomobilskem zasledovanju" paparacev, je danes sporočil prinčev tiskovni predstavnik. Ker so jim paparaci v torek zvečer v New Yorku neumorno sledili več kot dve uri, so se skoraj zaleteli v druga vozila, v pešce in policista, je dodal.

Sledili so jima po tem, ko se je princ Harry z ženo Meghan in njeno mamo Dorio Ragland v New Yorku udeležil podelitve nagrad. 

Tiskovni predstavnik je po poročanju britanskega BBC še dodal, da se par zaveda, da je to, da si javna osebnost, povezano tudi z določenim interesom javnosti, vendar to ne sme nikoli ogroziti nikogaršnje varnosti.

Razširjanje na ta način pridobljenih posnetkov pa po njuni oceni "spodbuja zelo vsiljivo prakso, ki je nevarna za vse vpletene".

Newyorška policija po navedbah BBC ni takoj potrdila, da je bila seznanjena z incidentom. Zgodil naj bi se po prvem skupnem javnem nastopu para po kronanju Harryjevega očeta, britanskega kralja Karla III. v Londonu, v začetku meseca.

Harryjeva mama, princesa Diana je tragično umrla v prometni nesreči v Parizu 31. avgusta 1997 prav med zasledovanjem paparacev. Harry je za njeno nesrečo v preteklosti večkrat obtožil paparace in izrazil jezo zaradi obnašanja določenih novinarjev.

princ Harry Trendi V Londonu začetek sojenja v postopku princa Harryja proti Mirrorju Meghan Markle Trendi Meghan Markle podpisala pogodbo z ugledno agencijo Princ Harry in Meghan Markle Trendi Neprijetno: Meghan pred polno dvorano zavrnila princa Harryja #video
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin