SiolNET. Trendi Svet znanih
0,37

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Presenetilo vas bo, kaj si je želela postati Viktorija Bencik Emeršič #video

0,37

termometer

Odločna, energična, komunikativna, ljubka. Vse to je Viktorija Bencik Emeršič. Priljubljena igralka nam je v Trendičveku med drugim zaupala, v čem je specifičen zakon dveh igralcev, komu in kaj se je nazadnje zlagala, kakšen je njen obvezen ritual pred vsako predstavo, presenetilo pa vas bo tudi, kaj si je želela postati.

Viktorija Bencik Emeršič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Že v rani mladosti je bila Viktorija Bencik zelo živahen in komunikativen otrok. Rada je nastopala in pred občinstvom nikoli ni imela treme. Morda se je tudi zato nazadnje odločila za igralski poklic, kjer že vrsto let stopa na odrske deske, gledalci pa jo radi spremljajo tudi v številnih serijah, kjer se vedno prelevi v zanimive like. Naj bo komična vloga, muzikal ali nekaj tretjega, v vsem se odlično znajde.

Viktorija Bencik Emeršič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Eden od gledaliških likov, v katerem smo jo nazadnje občudovali, je bila predstava Junakinje v Mestnem gledališču ljubljanskem. A zdaj se tudi tam začenjajo počitnice, Viktorija pa se že veseli svojih dopustniških dni z družino.

Viktorija Bencik Emeršič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Velika ljubiteljica živali je svojo življenjsko srečo namreč našla pri igralcu Bojanu Emeršiču, s katerim sta ponosna starša dveh fantov, družbo jim dela tudi ljubka psička. A še preden se družina odpravi na zaslužen dopust, smo v Trendičveku gostili Viktorijo. V njem nam je med drugim zaupala, v čem je specifičen zakon dveh igralcev, komu in kaj se je nazadnje zalagala, kakšen je njen obvezen ritual pred vsako predstavo, presenetilo pa vas bo tudi, kaj si je želela postati.

 

Ula Furlan Trendi Ula Furlan o zaljubljenosti: Prstana še ni #video Tanja Ribič Trendi Tanja Ribič: Nikoli ne bi zamenjala svojega življenja z življenjem svetovnih zvezdnikov, ki sem jih spoznala #video Anže Škrube Trendi Anže Škrube razkril, katera je njegova "celebrity crush" #video Marjanca Polutnik Trendi Ne boste verjeli, kam se bo preselila Marjanca Polutnik! #video Gregor Ceglaj Trendi Gregor Čeglaj končno razkril, kaj počne v ZDA in ali je res zaljubljen! #video
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin