SiolNET. Trendi Svet znanih
2,98

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Tanja Ribič: Nikoli ne bi zamenjala svojega življenja z življenjem svetovnih zvezdnikov, ki sem jih spoznala #video

2,98

termometer

Uspešna, znana, lepa in vedno ustvarjalna. S temi besedami bi lahko opisali Tanjo Ribič, ki je gostja našega Trendičveka. V njem je med drugim razkrila, katera je njena najbolj in katera najmanj junaška lastnost, ali ji je bližje Angelina Jolie ali Brad Pitt, katera je njena neuresničena želja iz otroštva, kateri talent razvija, kaj bi uzakonila v šolah, kaj je zanjo lepota, kdo je bolj strog in kdo bolj slaven, Đuro ali ona, in tudi o tem, da strastno ljubi.

Tanja Ribič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Tanja Ribič je ženska številnih talentov. Igralka, pevka, po vrhu vsega nas vedno znova očara s svojo lepoto in smislom za humor. Je velika ljubiteljica živali in narave, h kateri se najraje zateka po mir in počitek, saj so njeni vsakdani prežeti z mnogoterimi stiki in druženji. Je tudi žena in mama, članica najbolj prepoznavnih družin pri nas.

Tanja Ribič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Z Brankom Đurićem – Đurom sta uspešen tim tako na zasebnem kot službenem področju, njuni uspehi pa segajo tudi čez mejo. Seveda ne bomo pozabili, da sta prav onadva tista znana Slovenca, ki prijateljujeta tudi s svetovnimi zvezdniki, kot sta hollywoodska igralca Angelina Jolie in Brad Pitt.

Tanja Ribič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Tanja večino svojega službenega časa posveča ustvarjanju. Nedavno je bila v Angliji, kjer je snemala Netflixovo serijo Zero Chill, v Zagrebu je režirala predstavo Čudežna terapija, v kateri je tudi igrala in poskrbela za scenografijo. Nastopa v svojem stand up muzikalu Tako ti je, mala in je aktivna na odru matičnega Mestnega gledališča Ljubljanskega.

Tanja Ribič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Tik pred predstavo Junakinje si je vzela čas tudi za Trendičvek, v katerem je med drugim razkrila, katera je njena najbolj in katera najmanj junaška lastnost, ji je bližje Angelina Jolie ali Brad Pitt, katera je njena neuresničena želja iz otroštva, kateri talent razvija, kaj bi uzakonila v šolah, kaj je zanjo lepota, kdo je bolj strog in kdo bolj slaven, Đuro ali ona, in tudi o tem, da strastno ljubi.

Marjanca Polutnik Trendi Ne boste verjeli, kam se bo preselila Marjanca Polutnik! #video Gregor Ceglaj Trendi Gregor Čeglaj končno razkril, kaj počne v ZDA in ali je res zaljubljen! #video Anže Škrube Trendi Anže Škrube razkril, katera je njegova "celebrity crush" #video Polona Juh izbrane Trendi Polona Juh: Stopila bi v čevlje svojih staršev #video ivjana banic Trendi Ivjani Banić mnogi zavidajo eksotično življenje #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin