SiolNET. Trendi Svet znanih
5,47

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Ne boste verjeli, kam se bo preselila ena najbolj seksi Slovenk! #video

5,47

termometer

Kjerkoli se pojavi Marjanca Polutnik, vzbudi pozornost. Javnost jo je prvič uzrla, ko se je pred leti razgalila za Playboy, nato pa smo jo podrobneje spoznali še kot zmagovalko športne preizkušnje Exatlona. Čeprav se medijsko redko izpostavlja, je tokrat naredila izjemo in nam v Trendičveku med drugim razkrila, zakaj se je odločila za povečanje oprsja, za kaj je do zdaj zapravila največ prisluženega denarja, ali je zaljubljena, katero željo si bo v kratkem izpolnila in si z njo spremenila svoje življenje, govora pa bo tudi o tem, česa pri moških ne bo nikoli razumela.  

Marjanca Polutnik | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač Marjanca Polutnik je tisto dekle, ki je v šovu Exatlon Slovenija marsikdaj razjezilo tekmovalce, a po drugi strani navdušilo gledalce. Tako s svojo neposrednostjo kot atraktivnim videzom je poskrbela, da se je okoli nje vedno dogajalo kaj pestrega. Na koncu je proslavila z zmago in se nato na presenečenje marsikoga kar malo umaknila iz javnega življenja. "Življenje teče naprej in ni moj interes, da bi zaradi medijske prepoznavnosti spreminjala sebe ali svoje življenje," pravi osebna trenerka.

Marjanca Polutnik | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Na drugi strani pa nanjo vseeno niso pozabili mediji, sploh ob novici, da si je izpolnila dolgoletno žejo in si povečala oprsje, kar je tudi brez zadržkov javno priznala. Kljub temu pa le redko razkrije kaj iz svojega vsakdana, z izjemo tega, da je srečna v tem, kar počne. Ima namreč svoj fitnes za ženske, kjer ob delu preživlja večino svojega časa.

Marjanca Polutnik | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Kljub temu je tokrat naredila izjemo in nekaj zanimivosti o sebi razkrila v tokratnem Trendičveku, kjer je med drugim spregovorila o tem, zakaj se je odločila za povečanje oprsja, za kaj je do zdaj zapravila največ prisluženega denarja, ali je zaljubljena, katero željo si bo v kratkem izpolnila in si z njo spremenila svoje življenje, govora pa bo tudi o tem, česa pri moških ne bo nikoli razumela.  

Gregor Ceglaj Trendi Gregor Čeglaj končno razkril, kaj počne v ZDA in ali je res zaljubljen! #video ivjana banic Trendi Osupljivo: Tej znani Slovenki številni zavidajo eksotično življenje #video Jurij Zrnec Trendi Jurij Zrnec: Mojo zamišljenost pogosto zamenjajo za vzvišenost #video Samuel Lukas Trendi Ganljiva gesta našega pevca: Tako je pomagal brezdomcu #video Žan Serčič Trendi Tega znanega Slovenca je oboževalka prosila, da ji naredi otroka #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin