SiolNET. Trendi Svet znanih
3,54

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Tega znanega Slovenca je oboževalka prosila, da ji naredi otroka #video

3,54

termometer

Ali je zaljubljen in v vezi, katera je bila njegova najbolj romantična poteza, kako komentira to, da velja za najbolj postavnega slovenskega producenta, h kateri razvadi se vedno znova vrača, o stereotipih povezanih s fitneserjih in še čem je tekla beseda v tokratnem Trendičveku z vsestranskim glasbenikom Žanom Serčičem. Ta se je v desetletju iz malega fanta s kitaro razvil v enega naših najbolj cenjenih in karizmatičnih pevcev, ki je na poti na največje glasbene odre. 

Žan Serčič | Foto: Osebni arhiv Foto: Osebni arhiv

Žan Serčič je eden tistih glasbenikov, ki mu je nastop v talent šovu, v katerem smo ga spoznali, uspelo izkoristiti maksimalno. Ne le, da je eden bolj priljubljenih mladih glasbenikov, ki predvsem dekleta navdušuje tako z glasbo kot s svojim postavnim videzom, pač pa sodeluje tudi s številnimi najbolj uveljavljenimi imeni iz glasbenega sveta. Eden teh je tudi legendarni Jan Plestenjak, kateremu se je Žan pridružil v bandu. "Najboljši nasvet, ki mi ga je Jan dal, je, da naj bom iskren, ostanem tak, kot sem, in naj na to ne pozabim niti že leta," je povedal naš sogovornik.

Žan SErčič | Foto:

Pevca, ki se je pred kratkim preselil v Ljubljano, bomo naslednjo soboto lahko videli tudi tam, kjer je najraje – na odru. "Nastopil bom v ljubljanskem SiTi Teatru, kjer pripravljam lep intimni glasbeni večer," še razkrije pevec, ki se lahko pohvali že z dvema avtorskima albumoma "To sem jaz" in "Iz moje sobe" ter zadnjo uspešnico "Zadnja noč".

Žan SErčič | Foto:

Ali je zaljubljen in v zvezi, katera je bila njegova najbolj romantična poteza, kako komentira to, da velja za najbolj postavnega slovenskega producenta, h kateri razvadi se vedno znova vrača, o stereotipih povezanih s fitneserji in še čem pa je tekla beseda v našem tokratnem Trendičveku.

Jerneja P. Zhembrovskyy Trendi Jerneja P. Zhembrovskyy: Pamet je pred lepoto #video Vid Kavtičnik Trendi Vid Kavtičnik razkril, ali je bolje biti sveže zaljubljen ali sveže upokojen #video Saša Pavlin Stošić Trendi Naša prelestna igralka razkrila, s kom bi si želela odigrati ljubezenski prizor #video Aleš Bravničar Trendi Aleš Bravničar svetuje: Ne mesarite slik s fotošopom in ne delajte iz sebe plastičnih lutk #video Eva Černe Trendi Eva Černe o želji, da bi postala policistka na konju #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin