SiolNET. Trendi Svet znanih
0,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Eva Černe o želji, da bi postala policistka na konju #video

0,20

termometer

Vselej je nasmejana, spontana in simpatična. Morda tudi zato, ker so se ji že v najstniških letih izpolnile želje, da je postala del naše slovenske glasbene scene. Z Evo Černe smo se družili v današnjem Trendičveku, kjer je med drugim spregovorila o tem, ali jo kateri od zvezdnikov prekaša v ježi, katero čudežno moč bi imela, pa o sanjskem duetu, katero veščino bi rada izpilila, čemu se ne more upreti, tudi o najbolj smešnih in neresničnih govoricah v medijih in še čem je tekla beseda.

Eva Černe | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Evi Černe je bila glasba položena v zibko, saj prihaja iz glasbene družine. Leta 2006 je stopila na piedestal priljubljene glasbene platforme Bitka talentov. Za nagrado je prejela nastop na Emi 2007, kjer se je uvrstila na drugo mesto. Za tem so se zvrstili številni nastopi, pa Slovenska popevka, nastopi v operi in muzikalih. Kadar ni na odru, je Eva profesorica petja, ki poučuje v glasbenem centru Černe-Avbelj.

Eva Černe | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Velika ljubezen v njenem življenju so tudi živali, predvsem konji. Ježa je bila včasih del njenega vsakdana, zadnje čase pa se na konja zavihti bolj poredko, saj ima ob številnih projektih manj časa. "Zato pa tiste trenutke, ko sem v sedlu, še toliko bolj cenim," pravi prikupna Eva. Je tudi ena od redkih glasbenikov pri nas, ki so hkrati sami svoj menedžer in PR-agent.

Eva Černe | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Ali jo kateri zvezdnik prekaša v ježi, katero čudežno moč bi imela, pa o sanjskem duetu, katero veščino bi rada izpilila, čemu se ne more upreti, o najbolj smešnih, neresničnih govoricah v medijih in še čem je tekla beseda v tokratnem Trendičveku.

Aleš Bravničar Trendi Aleš Bravničar svetuje: Ne mesarite slik s fotošopom in ne delajte iz sebe plastičnih lutk #video Saša Pavlin Stošić Trendi Naša prelestna igralka razkrila, s kom bi si želela odigrati ljubezenski prizor #video Vid Kavtičnik Trendi Vid Kavtičnik razkril, ali je bolje biti sveže zaljubljen ali sveže upokojen #video Jerneja P. Zhembrovskyy Trendi Jerneja P. Zhembrovskyy: Pamet je pred lepoto #video Alojz Svete Trendi Priznani slovenski igralec razkril: Želim si spoznati svojo polsestro #video Tadej Golob Trendi Tadej Golob: Vsak med nami ima svojo temno stran #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin