SiolNET. Trendi Svet znanih
1,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Jerneja P. Zhembrovskyy: Pamet je pred lepoto #video

1,02

termometer

Ko se sprehaja po ulici, nikoli ne ostane neopažena. Visokorasla lepotica, ki je nekoč plesala balet, danes pa je vsestranska in uspešna oblikovalka. Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy nam je v zabavnem Trendičveku zaupala, kdo jo lahko pokliče Nejka, zakaj pamet postavlja pred lepoto, kako je z ženskami in zavistjo, ali se boji staranja in gub in zakaj je ponosna na Slovence. Brez besed boste ostali, ko bo razkrila, koliko čevljev ima v omari, povedala, katero gospodinjsko opravilo ji gre najbolj na živce, in spregovorila o stereotipu, povezanem z baletkami. Pridružila pa se nam je tudi njena velika ljubezen, mačka Prada.

Jerneja P. Zhembrovskyy

Začela je kot baletka, poznamo jo s televizijskih zaslonov, ko oznanja izžrebane številke priljubljene igre na srečo. A ne le, da je Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy lepotica, lepota je tudi nekaj, kar je srž njenega zanimanja, kjer kraljuje estetika. Najprej je zajadrala v modne vode in nase opozorila, ko je pričela ustvarjati lastno blagovno znamko The Lie by JPZ.

Jerneja P. Zhembrovskyy

Z njo je navdušila številne slovenske estradnice, pa tudi sama je prava modna kameleonka, saj je vedno in povsod urejena od nog do glave. To je tudi njena posebnost. Tako svojih izdelkov ne predstavlja na tednih mode in drugih dogodkih, ampaknanje opozori kar z nošenjem svojih kreacij.

jerneja podbevsek Foto: Osebni arhiv

Glave pa zadnje čase obrača s še eno svojo skrito strastjo, ki jo vedno bolj pušča na plano: to je notranje opremljanje prostorov. "Kljub temu, da imam veliko idej, je s stranko treba vedno imeti kemijo, saj ima vsak naročnik svoje želje, ki jih je treba upoštevati," pravi Jerneja, ki ima rada tudi potovanja in kulinariko.

Jerneja P. Zhembrovskyy

V zabavnem Trendičveku, kjer se ji je pridružila tudi njena velika mačja ljubezen Prada, nam je med drugim zaupala, kdo jo lahko pokliče Nejka, zakaj pamet postavlja pred lepoto, kako je z ženskami in zavistjo, ali se boji staranja in gub in zakaj je ponosna na Slovence. Brez besed boste ostali, ko bo razkrila, koliko čevljev ima v omari, povedala, katero gospodinjsko opravilo ji gre najbolj na živce, in spregovorila o stereotipu, povezanem z baletkami.

Tadej Golob Trendi Tadej Golob: Vsak med nami ima svojo temno stran #video Alojz Svete Trendi Priznani slovenski igralec razkril: Želim si spoznati svojo polsestro #video Maja Keuc Trendi Maja Keuc: En trgovski center na Ljubljano bi bil dovolj #video Aljoša Bagola Trendi Aljoša Bagola: Treba bi bilo pošiljati položnice za sovražni govor na družbenih omrežjih #video Vlado Kreslin Trendi Vlado Kreslin: Živi s citati Alana Forda #video Tjaša Železnik Trendi Tjaša Železnik razkrila: On je moj "celebrity crush" #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin