SiolNET. Trendi Svet znanih
0,93

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Maja Keuc: En trgovski center na Ljubljano bi bil dovolj #video

0,93

termometer

Naj gre za soul, r’n’b glasbo ali popevko – Maja Keuc zmore odpeti vse. Tako kot na odru nastopa s prav posebno prezenco, je zablestela tudi v tokratnem Trendičveku. Presenetila nas je z odgovorom, zakaj si kot otrok ni bila podobna, razkrila, na kateri svoj ženski čar največ stavi, kakšen čip bi imela, v čem je prvakinja, povedala bo, kdaj in zakaj se ni počutila dovolj dobra, kakšen humor jo najbolj nasmeji, katero šalo na svoj račun največkrat sliši in kaj vse si zapisuje v svojo znamenito beležko.

Maja Keuc Foto: Ana Kovač

Pri osemnajst letih je Maja Keuc prvič stopila na avdiciji talent šova in takoj navdušila. Čeprav se ji je zmagala za las izmuznila, je to ni ustavilo na njeni glasbeni poti. Nadela si je umetniško ime Amaya, dobila glasbeno izobrazbo, zadnja leta je ustvarjala na Švedskem, kjer domuje svetovna glasbena produkcija.

Maja Keuc Foto: Ana Kovač

Po obdobju življenjskih izkušenj in sprememb se je simpatična in energična pevka, ki nas je zastopala tudi na Evroviziji, vrnila domov na Štajersko, kjer se želi razvijati naprej.

Maja Keuc Foto: Ana Kovač

Ravno te dni je izdala svoj prvi featuring na rap komadu reperja Drilla "Mladi samo enkrat", za katerega sta glasbenika posnela tudi videospot. "Skladba je oda mladosti, ki govori predvsem o tem, da si lahko mlad za vedno, če se tako počutiš, in da leta v resnici ne igrajo vloge. Se pa – kot vse stvari – tudi mladost enkrat konča, zato jo je treba ceniti in dihati s polnimi pljuči, torej živeti življenje na polno," pojasnjuje Maja.

Maja Keuc Foto: Ana Kovač

Zdaj tako po mnogih letih ustvarja tudi v slovenščini, novo strast pa je hkrati našla še v poučevanju petja. "Če si motiviran, imaš ideje in si zagnan, si boš vedno našel projekte," pravi pevka s prepoznavnim glasom in odrsko prezenco, ki pa jo v življenju zanima veliko stvari.

Maja Keuc Foto: Ana Kovač

Veliko je bilo tudi vprašanj tokratnega Trendičveka, na katera je pevka odgovarjala ... Presenetila nas je z odgovorom, zakaj si kot otrok ni bila podobna, razkrila, na kateri svoj ženski čar največ stavi, kakšen čip bi imela, v čem je prvakinja, povedala bo, kdaj in zakaj se ni počutila dovolj dobra, kakšen humor jo najbolj nasmeji, katero šalo na svoj račun največkrat sliši in kaj vse si zapisuje v svojo beležko.

Judita Zidar Trendi Postala je slovenska Meryl Streep #video Perica Jerković Trendi Perica Jerković: Zbogom bi rekel koroni in manjku kolagena v telesu #video Domen Kumer Trendi Nova strast in izziv Domna Kumra: Želim si osvojiti Mont Blanc #video Aljoša Bagola Trendi Aljoša Bagola: Treba bi bilo pošiljati položnice za sovražni govor na družbenih omrežjih #video Polona Vetrih Trendi Polona Vetrih: Velike kulturne zavesti v tem narodu ni #video Raiven Trendi Raiven: V šoli sem se počutila kot največji avtsajder #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin