SiolNET. Trendi
0,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Nova strast in izziv Domna Kumra: Želim si osvojiti Mont Blanc #video

0,75

termometer

Danes v Trendičveku gostimo nasmejanega in zgovornega glasbenika Domna Kumra. Štajerec nam je v pogovoru med drugim zaupal, za katera opravila nima talenta, katere svoje lastnosti bi se z veseljem znebil, česa bi se Ljubljančani lahko naučili od Štajercev, ali je v njem kaj opravljivca, katera je njegova največja razvada, kako dobro se da v Sloveniji živeti od glasbe in katero šalo na svoj račun največkrat sliši …

Domen Kumer Foto: Ana Kovač

Glasbenik Domen Kumer je znan po svoji dobri volji in večnem nasmehu, vedno je brezhibno urejen od glave do peta, na odru pa pogosto ga vidimo v različnih glasbenih sodelovanjih, saj se, pravi sam, z večino svojih pevskih kolegov odlično razume.

Domen Kumer Foto: Ana Kovač

Tudi zadnje mesece je polno zaseden. V kratkem času je namreč izdal kar dve novi skladbi. Prva je domoljubno obarvana z naslovom Moja Slovenija, v njej pa sta se Štajercu pridružila še dva glasbena mačka – Jani Pavec in Boštjan Konečnik. Fantje so se združili v triu, ki so ga poimenovali KPK.

Domen Kumer Foto: Ana Kovač

Skupaj z Vanilla Vanilla in Stars On 69 pa je Domen na sveže preoblekel tudi uspešnico iz leta 1989 Baby blue. "Občasno je fino biti tudi malo nostalgičen," pravi sogovornik, ki pa je nedavno odkril še eno svojo strast – gore. Če jih je do zdaj bolj ali manj opazoval od spodaj, je letos le sprejel izziv in se podal na Triglav. Redno zahaja tudi na svoje Pohorje in pridno skrbi za kondicijo v fitnesu.

Domen Kumer Foto: Ana Kovač

V Trendičveku smo z Domnom klepetali o različnih tematikah. Med drugim nam je zaupal, česa bi se Ljubljančani lahko naučili od Štajercev, za katera opravila nima talenta, katere svoje lastnosti bi se z veseljem znebil, ali je v njem kaj opravljivca, katera je njegova največja razvada, kako dobro se da v Sloveniji živeti od glasbe in katero šalo na svoj račun največkrat sliši.

Raiven Trendi Raiven: V šoli sem se počutila kot največji avtsajder #video Polona Vetrih Trendi Polona Vetrih: Velike kulturne zavesti v tem narodu ni #video Aljoša Bagola Trendi Aljoša Bagola: Treba bi bilo pošiljati položnice za sovražni govor na družbenih omrežjih #video Dejan Krajnc Trendi Dejan Krajnc presenetil: Ima že izbrana imena za otroka! #video Perica Jerković Trendi Perica Jerković: Zbogom bi rekel koroni in manjku kolagena v telesu #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin