SiolNET. Trendi Svet znanih
4,89

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Aljoša Bagola: Treba bi bilo pošiljati položnice za sovražni govor na družbenih omrežjih #video

4,89

termometer

Kreativec, predavatelj, pisatelj, fatalni moški in še kaj. Aljoša Bagola je človek številnih talentov in uspehov ter gost tokratnega pogovora Trendičvek, v katerem je med drugim razkril, katera je njegova najbolj in katera najmanj fatalna lastnost, brez česa ni dobrega marketinga, zakaj zadnje čase "feclja" pri govorjenju, kakšen je recept za srečen zakon ... Spregovoril bo o tem, ali je izraz izgorelost postal izgovor, kaj dovoli svoji hčerki, česar starši njemu niso, kaj je kakovostno lenarjenje in kam vodi sintetična sreča všečkov.

Aljoša Bagola

Če kdo zna z besedami in kreativnimi pristopi, potem je to brez dvoma Aljoša Bagola. Je eden najvidnejših ustvarjalcev v slovenskem oglaševanju, za svoje delo je prejel več kot sto nagrad in bil razglašen za slovenskega kreativnega direktorja desetletja. Dolga leta je posel in druge postavljal pred sebe, nato pa se odločil, da potegne črto, in spremenil smer, v katero bo v življenju jadral. V zadnjem času se posveča predavateljstvu in svetovanju o kreativnosti in pisanju.

Aljoša Bagola

Na knjižne police je postavil svojo knjižno uspešnico Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, kmalu pa se ji bo pridružila še ena. In kaj bo bralcu ponudila njegova nova knjiga? "Predvsem spoznanje, da sreča ne sme biti cilj, ampak posledica oz. češnja na vrhu torte naše predanosti, edinstvenosti, poklicanosti in talentu, ki ga uresničujemo na svoji poti," razloži avtor.

Aljoša Bagola

Če se še nekaj let nazaj o izgorelosti ni kaj dosti govorilo, vsaj pri nas v Sloveniji in na glas ne, je namreč prav on poskrbel, da so neizrečene stiske dobile svoj prostor med našimi vsakodnevnimi tematikami. Zdaj je postal tudi ambasador prvega nacionalnega programa za duševno zdravje za destigmatizacijo stiske pri mladih "Nisi OK, povej naprej".

Aljoša Bagola

Te dni si je Aljoša prislužil še en naziv, in sicer fatalnega moškega, saj je usodno zaznamoval leto 2021. A njemu sta ljuba predvsem dva naziva: da je oče hčerki Sofii in mož priznane igralke igralke Ive Krajnc Bagola. Aljošo smo gostili tudi v našem Trendičveku, kjer nam je med drugim razkril, katera je njegova najbolj in katera najmanj fatalna lastnost, brez česa ni dobrega marketinga, zakaj zadnje čase "feclja" pri govorjenju, kakšen je recept za srečen zakon, spregovoril bo o tem, ali je izraz izgorelost postal izgovor, na katerem področju je še kreativen, kaj dovoli svoji hčerki, kar so starši njemu prepovedovali, kaj je kakovostno lenarjenje, ali bi vsak moral kdaj k psihoterapevtu in kam vodi sintetična sreča všečkov.

 

Mitja Okorn Trendi Mitja Okorn razkril zanimivosti o Cari Delevingne in Willu Smithu, ki vas bodo presenetile! #video klemen slakonja Trendi Klemen Slakonja: Bil v glavi Nikola Tesle # video Omar Naber Trendi Omar Naber: Rad bi znal brati misli ženskam #video Tina Gorenjak Trendi Poznate razliko med samsko žensko in samskim moškim? Naša igralka jo! #video Raiven Trendi Raiven: V šoli sem se počutila kot največji avtsajder #video Polona Vetrih Trendi Polona Vetrih: Velike kulturne zavesti v tem narodu ni #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin