SiolNET. Trendi
0,49

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Klemen Slakonja: Bil v glavi Nikola Tesle # video

0,49

termometer

Je človek tisočerih talentov, ki meni, da se je mogoče z resnično zavzetostjo, trudom in natančnostjo v življenju večino stvari naučiti. In tak je tudi on. Česarkoli se že loti, vedno je odličen. Kmalu bo stopil na odrske deske s predstavo, ki je odlično ogledalo današnji družbi in svetu, še pred tem pa smo Klemna Slakonjo povabili v Trendičvek. V njem je med drugim razkril, kdo mu v življenju najpogostejše postavi ogledalo, kateri so njegovi zanimivi vsakodnevni rituali, kaj ima z Nikolo Teslo, kakšen je bil kot učenec in kaj ga še danes tepe v življenju, kdaj in kako je nazadnje prekršil zakon ter kaj sporoča tistim, ki morda kritizirajo njegove sicer izjemno priljubljene imitacije.

klemen slakonja | Foto: Saša Hess. Foto: Saša Hess.

Mojster preobrazbe, igralec, pevec, voditelj in še kaj bi se našlo. Klemen Slakonja je človek tisočerih talentov, znan po tem, da vse, česar se loti, naštudira do potankosti, saj je večni perfekcionist. Pred nekaj leti je zapustil igralski ansambel ljubljanske Drame in se podal na samostojno pot, ki mu, po njegovih besedah, omogoča več svobode in ustvarjalnosti.

klemen slakonja | Foto: Instagram & Imdb Foto: Instagram & Imdb

A ne le naša, spoznala ga je tudi svetovna javnost, ko se je v zabavnih glasbenih preobrazbah med drugim postavil v čevlje Luke Dončića, Vladimirja Putina, Gorana Dragića, Melanie Trump in drugih. Podpisal je tudi pogodbo s svetovno znano založbo Universal Music Group in se takoj podal na delo.

klemen slakonja | Foto: Instagram & Imdb Foto: Instagram & Imdb

Delo pa ima te dni tudi na gledališkem odru, kjer se v SiTi Teatru pod zvezdami skupaj z igralskima kolegoma Tadejem Tošem in Gregorjem Podričnikom pripravlja na premiero komedije Janez Novak. Gre za delo hrvaškega avtorja Saše Anočića, ki z odbitim humorjem pri sosedih že 14 let nastavlja ogledalo sodobni družbi. Janez Novak je vzorčen primerek poštenega državljana, ki živi svoje malo srečno življenje in pridno hodi v svojo nepomembno službo. Ko mu potrdijo okužbo s skrivnostnim virusom, pa se mu življenje obrne na glavo.

klemen slakonja | Foto:

Pred tem smo Klemna povabili tudi v naš Trendičvek, kjer je med drugim razkril, kdo mu v življenju največkrat postavi ogledalo, kateri so njegovi zanimivi vsakodnevni rituali, kaj ima z Nikolo Teslo, kakšen je bil kot učenec in kaj ga še danes tepe v življenju, kdaj in kako je nazadnje prekršil zakon ter kaj sporoča tistim, ki morebiti kritizirajo njegove sicer izjemno priljubljene imitacije.

jernej kruder Trendi Jernej Kruder: Boljše je imeti glavo na mestu kot moč v rokah #video Zala in Gaspšper Trendi Zala in Gašper: Poroka in otroci naju ne zanimajo #video Tara Zupančič Trendi Tara Zupančič razkrila, kdo je njena slavna teta! #video rifle Trendi To je lažna vest, ki se širi o Janezu Hočevarju - Rifletu Planet Vau Planet TV Mitja Okorn o Hollywoodu in svojem naslednjem filmskem projektu #video Vlado Kreslin Trendi Vlado Kreslin: Živi s citati Alana Forda #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin