SiolNET. Trendi Svet znanih
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Poznate razliko med samsko žensko in samskim moškim? Naša igralka jo! #video

0,01

termometer

Močna, sočutna, samostojna, iskrena, zabavna, lepa. Vse to je Tina Gorenjak, ki velja za eno od najbolj prikupnih, hudomušno iskrivih igralk. Prav taki pa so bili tudi njeni odgovori v tokratnem Trendičveku, kjer je med drugim razkrila, kakšni moški ji običajno prekrižajo pot in kakšen bi bil njen sanjski izbor, ali si želi poroke, za kaj zapravi največ denarja, se boji staranja in gub, kaj bi bila, če ne bi bila igralka, spregovorila pa je tudi o tem, zakaj obstaja velika razlika med samsko žensko in samskim moškim.

Tina Gorenjak Foto: Instagram & Imdb

Pozdravlja nas z gledaliških odrov, nas začara v vlogi zapeljivk v televizijskih nanizankah, se prelevi v Muco Maco, z nami poplesuje na plesnem parketu … Tina Gorenjak je igralka številnih talentov. Na obrazu vedno nosi nasmeh in v srcu dobro voljo.

Tina Gorenjak Foto: Instagram & Imdb

A tudi njo je življenje obrusilo na več področjih. Sama je vzgojila hčerko, ki je zanjo najlepše darilo v življenju. Odkar je pred leti preživela raka dojke, pa ve, da je mogoče s pozitivnim pristopom rešiti marsikaj. Kljub temu, da še vedno ni našla sreče v ljubezni, zanjo še vedno živi, tako v svojem vsakdanu kot na odrih v predstavi Večno samska.

Tina Gorenjak Foto: Instagram & Imdb

Gre za komedijo Špas teatra, v kateri Tina razgalja svoje ljubezenske doživljaje, spoznanja in izkušnje, ob katerih se vsaj v delčku prepozna vsaka ženska. Se pa ljubezni in partnerstva skozi ženske oči ob tem marsičesa lahko naučijo tudi moški. Na glas pove, da si ljubezni želi, in verjame, da tam nekje nekdo čaka samo nanjo.

Tina Gorenjak Foto: Ana Kovač

Do živega pa ji ne pridejo niti leta. Ima obraz in stas, ki nikogar ne pustita ravnodušnega. Kljub temu, da bo naslednje leto stopila med abrahamovke, o tem ne govori niti njen videz, kaj šele energija. Te je vselej na pretek. In tudi zato Tina velja za eno od najbolj prikupno hudomušno iskrivih igralk.

Tina Gorenjak Foto: Ana Kovač

Prav taki so bili tudi njeni odgovori v tokratnem Trendičveku, kjer je razkrila, kakšni moški ji običajno prekrižajo pot in kakšen bi bil njen sanjski izbor, ali si želi poroke, za kaj zapravi največ denarja, se boji staranja in gub, kaj bi bila, če ne bi bila igralka, spregovorila pa je tudi o tem, zakaj je velika razlika med samsko žensko in samskim moškim.

Omar Naber Trendi Omar Naber: Rad bi znal brati misli ženskam #video Tomi Meglič Trendi Tomi Meglič: Mislijo, da sem hladen, a sem prepričan, da je ravno nasprotno #video klemen slakonja Trendi Klemen Slakonja: Bil v glavi Nikola Tesle # video Jure Košir Trendi Jure Košir: V tem mi Alberto Tomba ne bi mogel konkurirati #video Zala in Gaspšper Trendi Zala in Gašper: Poroka in otroci naju ne zanimajo #video Vlado Kreslin Trendi Vlado Kreslin: Živi s citati Alana Forda #video Mitja Okorn Trendi Mitja Okorn razkril zanimivosti o Cari Delevingne in Willu Smithu, ki vas bodo presenetile! #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin