SiolNET. Trendi Svet znanih
5,24

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Tjaša Železnik razkrila: On je moj "celebrity crush" #video

5,24

termometer

V novo sezono že tradicionalnega sobotnega Trendičveka bomo tokrat zakorakali v družbi priljubljene gledališke in televizijske igralke Tjaše Železnik. Katera serija se je Slovencem vpisala v DNK, kakšen je zanjo dober dan, zakaj bi rada znala peti, kaj bi zaželela ženskam, zakaj mora moški dišati po morju, ali si želi poroke, kaj je bilo njej prepovedano, pa ona svoji hčeri dovoli, kdo je njen "celebrity crush", o čem je sanjala kot otrok in kaj naredi, če jo ljudje podcenjujejo … O vsem tem je tekla beseda v iskrivem in simpatičnem pogovoru.

Tjaša Železnik Foto: Ana Kovač

Na Tjašo Železnik smo postali pozorni, ko nas je pred leti na malih zaslonih osvojila v legendarni seriji TV Dober dan, kjer se je predstavila v vlogi simpatične lepotice Ane Bane. Tudi sicer sta prikupnost in prijaznost nekaj, kar ji pripišejo prav vsi njeni prijatelji.

Tjaša Železnik Foto: Ana Kovač

Od takrat se je preizkusila tudi v vlogi voditeljice, kasneje pa se popolnoma posvetila njeni največji ljubezni - igri. Lani je prejela tudi Dnevnikovo nagrado za izjemen umetniški prispevek na odru Mestnega gledališča ljubljanskega, ki je postal njen drugi dom. Navdušila je z vrhunsko interpretacijo dveh vlog - duševno razrvane ločenke Marthe v drami Ta obraz avtorice Polly Stenham, ki jo je režirala Tijana Zinajić, ter Anaide v Labichevi komediji Slamnik v režiji Diega de Bree.

Tjaša Železnik Foto: Ana Kovač

Čeprav je že v vrtcu vedela, da bo nekoč postala igralka, pa jo je v mladosti navduševal tudi šport. Ker prihaja iz športne družine, ji je bil ta položen v zibelko. Odlična je bila v krosu, se urila v gimnastiki in atletiki, podirala je šolske rekorde, kasneje pa se je dvakrat priključila celo slovenski atletski reprezentanci v teku na sto metrov z ovirami. 

Tjaša Železnik Foto: Ana Kovač

Trenutno lahko na odrskih deskah Tjašo gledamo v predstavah Avgust v okrožju Osage in Trije milijoni minut, med vajami pa smo jo povabili tudi v naš Trendičvek, s katerim nadaljujemo novo sezono. Katera serija se je Slovencem vpisala v DNK, kakšen je zanjo dober dan, zakaj bi rada znala peti, kaj bi zaželela ženskam, zakaj mora moški dišati po morju, ali si želi poroke, kaj je bilo njej prepovedano, pa ona svoji hčeri dovoli, kdo je njen "celebrity crush", o čem je sanjala kot otrok in kaj naredi, če jo ljudje podcenjujejo … O vsem tem je tekla beseda v iskrivem in simpatičnem pogovoru.

Judita Zidar Trendi Postala je slovenska Meryl Streep #video Maja Keuc Trendi Maja Keuc: En trgovski center na Ljubljano bi bil dovolj #video Sebastian Trendi Sebastian: Družabni dogodki so v mojih očeh najhujša nočna mora #video miks Trendi To so najzabavnejše izjave slovenskih estradnikov v letu 2021 #video novoletna Trendi Vse to so nam estradniki razkrili v letu 2021 #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin