SiolNET. Trendi Svet znanih
0,91

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Sebastian: Družabni dogodki so v mojih očeh najhujša nočna mora #video

0,91

termometer

Trenutno je na Laponskem, kjer predaja pisma Božičku, mi pa smo ga tik pred odhod na sever ujeli v Trendičveku. Sebastian nam je zaupal, kaj imata skupnega sol na rani in silvestrski poljub, osupnil vas bo s tem, kaj je doživel na zdravniškem pregledu kolonoskopiji, povedal je, zakaj mu je spodletelo postati moderen moški, razkril svojo neobičajno razvado in odnos do lepotnih operacij, spregovoril o najbolj čudnih gestah oboževalcev, na katere se je moral navaditi, in se razgovoril o tem, česa se pri današnji mladini najbolj boji.

Sebastian | Foto: Instagram & Imdb Foto: Instagram & Imdb

Nekdanji glasbeni idol, danes pa lastnik uspešne plesne šole Sebastian se je pred časom s svojim hitom vrnil na glasbeno sceno. Čeprav je od tega minilo že precej let, je še vedno energičen in mladosten, kot smo ga bili vajeni nekoč.

Sebastian | Foto: Instagram & Imdb Foto: Instagram & Imdb

Postavni Štajerec je tudi velik ljubitelj praznikov. "Če ne prej, se ob začetku adventa zavem, da se moram malo ustaviti in si vzeti več časa za družino in prijatelje. Kakorkoli oguljeno se to sliši, živimo prehitro, divjamo ... Ta čas pa je protiutež temu. Zato imam rad december in si vedno vzamem čas za druženje, majhne pozornosti, božično večerjo s svojimi domačimi in podobno," razloži.

Sebastian | Foto: Instagram & Imdb Foto: Instagram & Imdb

In ker ni veselega decembra brez praznično obarvanih skladb, je med številne naše uspešnice zdaj prišla še ena s to tematiko. Sebastian je namreč združil moči z Rebeko Dremelj. "Estrada ni svet, kjer bi iskal prijatelje, ker smo estradniki lačni pozornosti in potrditve, a z nekaj ljudmi v teh 20 letih smo se res začutili in Rebeka je med njimi," pojasni. "Ko primeš me za roko" je tako njuna pozitivna in radoživa decembrska poslanica ljudem.

Sebastian | Foto: Instagram & Imdb Foto: Instagram & Imdb

"V sklopu praznovanja sva ravno te dni na Laponskem, kjer bova Božičku osebno predstavila svojo pesem ter mu predala pisma slovenskih otrok," nam je zaupal Sebastian, ki smo ga tik pred odhodom ujeli še v Trendičveku. V njem nam je med drugim brez dlake na jeziku razkril, kaj imata skupnega sol na rani in silvestrski poljub, osupnil bo s tem, kaj je doživel na zdravniškem pregledu kolonoskopiji, povedal, zakaj mu je spodletelo postati moderen moški, razkril svojo neobičajno razvado in odnos do lepotnih operacij, spregovoril o najbolj čudnih gestah svojih oboževalcev, na katere se je moral navaditi, in se razgovoril o tem, česa se pri današnji mladini najbolj boji.

Maja Keuc Trendi Maja Keuc: En trgovski center na Ljubljano bi bil dovolj #video Judita Zidar Trendi Postala je slovenska Meryl Streep #video Perica Jerković Trendi Perica Jerković: Zbogom bi rekel koroni in manjku kolagena v telesu #video Aljoša Bagola Trendi Aljoša Bagola: Treba bi bilo pošiljati položnice za sovražni govor na družbenih omrežjih #video Polona Vetrih Trendi Polona Vetrih: Velike kulturne zavesti v tem narodu ni #video Domen Kumer Trendi Nova strast in izziv Domna Kumra: Želim si osvojiti Mont Blanc #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin