SiolNET. Trendi Svet znanih
1,32

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Vid Kavtičnik razkril, ali je bolje biti sveže zaljubljen ali sveže upokojen #video

1,32

termometer

Trendičvek bo tokrat v znamenju športa in nekdanjega kapetana slovenske rokometne reprezentance Vida Kavtičnika. V pogovoru bo med drugim razkril, ali je na njem kaj zvezdniškega, kdo je njegov idol, ali je bolje biti sveže upokojen ali sveže zaljubljen, na kaj se je bilo po koncu kariere najtežje navaditi, katera je njegova večerna razvada, kaj ga spravi s tira in za kaj zapravi največ denarja.

Vid Kavtičnik | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Lansko leto je bilo prelomno za kapetana slovenske rokometne reprezentance Vida Kavtičnika, ki se je odločil za konec poti poklicnega igralca. V svoji 21-letni karieri je postal dvakratni olimpijec, nosilec evropskega srebra in brona s svetovnega prvenstva, za sabo ima 197 tekem za slovensko izbrano vrsto, na katerih je dosegel 543 golov. Ob športni upokojitvi je življenje 37-letnika resda zelo drugačno, pa vendar še vedno zelo pestro, med drugim je na novo zaljubljen.

Vid Kavtičnik | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Med zaustavitvijo rokometnih tekmovanj ob začetku pandemije bolezni covid-19 ga je v Nimesu vzel za kuhinjskega pomočnika z Michelinovo zvezdico okiteni chef Jerome Nutile, pred kratkim pa je tudi odkril kajtanje. Velenjčan z rezidenco v Ljubljani pa se je preizkusil še v eni novi vlogi: rokometno žogo je zamenjal za mikrofon in se prelevil v voditelja podkasta "Šport 1 na 1 z Vidom". Pred kamero je ujel že skoraj 20 eminentnih gostov iz sveta športa, med njimi tudi Gorana Dragića, Petro Majdič in Ilko Štuhec.

Vid Kavtičnik | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

"Vedno rad poizkusim kaj novega, tudi če me je malo strah oziroma mi je malo nelagodno zaradi pritiska. Ker je Slovenija dežela vrhunskih športnikov, pa mi tudi sogovornikov zlepa ne bo zmanjkalo," se nasmeji Vid, ki je tokrat ponovno stopil na drugo stran, stran intervjuvanca, in odgovarjal na naša Trendičvek vprašanja.

Vid Kavtičnik | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Med drugim je razkril, ali je na njem kaj zvezdniškega, kdo je njegov idol, ali je bolje biti sveže upokojen ali sveže zaljubljen, na kaj se je bilo po koncu kariere najtežje navaditi, katera je njegova večerna razvada, kaj ga spravi s tira in za kaj zapravi največ denarja.

Jerneja P. Zhembrovskyy Trendi Jerneja P. Zhembrovskyy: Pamet je pred lepoto #video Alojz Svete Trendi Alojz Svete razkril: Želim si spoznati svojo polsestro #video Tadej Golob Trendi Tadej Golob: Vsak med nami ima svojo temno stran #video Tjaša Železnik Trendi Tjaša Železnik razkrila: On je moj "celebrity crush" #video novoletna Trendi Vse to so nam estradniki razkrili v letu 2021 #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin