SiolNET. Trendi Svet znanih
5,24

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Saša Pavlin Stošić razkrila, s kom bi si želela odigrati ljubezenski prizor #video

5,24

termometer

Temnolasa lepotica, ki obožuje odrske deske, nas v televizijskih serijah pogosto nagovarja v vlogi zapeljivke, sicer pa je ženska, ki ve, kaj si želi v življenju. Saša Pavlin Stošić se je odlično odrezala tudi v tokratnem Trendičveku, v katerem vas bo presenetila, ko bo razkrila svoj lepotni trik, spregovorila o tem, kakšen je zanjo sanjski moški, razkrila, s kom bi najraje odigrala ljubezenski prizor, povedala, katera je bila najbolj neresnična in zabavna stvar, ki so ji jo pripisali mediji, in na katero vprašanje še vedno nima odgovora kljub temu, da si ga postavlja večkrat.

Saša Pavlin Stošić | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Lepa, mlada in simpatična. Tako bi marsikdo opisal igralko Sašo Pavlin Stošić. Že od konca študija je predana odrskim deskam. Televizijskim gledalcem je znana kot lik številnih serij in nanizank, ki smo jih radi spremljali, in tudi kot reklamni obraz, kjer je nastopila celo ob boku Jana Plestenjaka.

Saša Pavlin Stošić | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Rodila se je v Novem Sadu srbskemu očetu in slovenski materi in se pri enem letu preselila v Slovenijo. Obožuje francoske rogljičke in vse, kar je povezano s Parizom. Čeprav ima rada svoj poklic, pa ji je nekoliko manj ljuba medijska prepoznavnost.

Saša Pavlin Stošić | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Saša namreč uživa v zasebnem času, ki ga najraje posveti svoji družini. Njeno naročje od lanskega leta pogosto zaseda predvsem nečak Kajetan Kaj.

Saša Pavlin Stošić | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Ima pa igralka te dni tudi veliko dela v gledališču, saj nastopa v več predstavah SNG Drame Ljubljana, kjer je članica ansambla. Trenutno jo lahko spremljamo v predstavi Party, kjer je nastopila v vlogi z dvojčkoma noseče lezbijke Jinny.

Saša Pavlin Stošić | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Saša se je odlično odrezala tudi v tokratnem Trendičveku, v katerem vas bo presenetila, ko bo razkrila svoj lepotni trik, spregovorila o tem, kakšen je zanjo sanjski moški, razkrila, s kom bi odigrala ljubezenski prizor, povedala, katera je bila najbolj neresnična in zabavna stvar, ki so ji jo pripisali mediji, in na katero vprašanje še vedno nima odgovora, kljub temu da si ga postavlja večkrat.

 

Tjaša Železnik Trendi Tjaša Železnik razkrila: On je moj "celebrity crush" #video Tadej Golob Trendi Tadej Golob: Vsak med nami ima svojo temno stran #video Alojz Svete Trendi Alojz Svete razkril: Želim si spoznati svojo polsestro #video Jerneja P. Zhembrovskyy Trendi Jerneja P. Zhembrovskyy: Pamet je pred lepoto #video Vid Kavtičnik Trendi Vid Kavtičnik razkril, ali je bolje biti sveže zaljubljen ali sveže upokojen #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin