SiolNET. Trendi Svet znanih
2,17

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Jurij Zrnec: Mojo zamišljenost pogosto zamenjajo za vzvišenost #video

2,17

termometer

Jurij Zrnec ne potrebuje posebne predstavitve, saj ga poznajo vsi. Je človek številnih talentov in hkrati gost današnjega Trendičveka, v katerem bo med drugim razkril, kaj mora biti doma po njegovo, zakaj ima še vedno zelo rad pravljice, kdaj mu je koristilo, da je znana medijska oseba, in kdaj ga prepoznavnost moti, česa bi se ljudje lahko naučili od živali, zakaj je imel nazadnje sabo vest in o čem se je nazadnje zlagal, katere razvade bi se rad znebil, pa o krizi srednjih let in o tem, ali si želi še kakšne svoje TV-oddaje.

Jurij Zrnec | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Jurij Zrnec je človek številnih talentov. Najbolj nadarjen slovenski komik, imitator, pevec, pisec skečev, režiser in seveda igralec. Ne glede na to, v kakšni vlogi vstopi v naše dnevne sobe ali nas pozdravi iz odra, vedno poskrbi za prvovrstno zabavo. Kot osnovnošolec je Jurij treniral latinskoameriške in standardne plese, pri čemer je bil zelo uspešen. Obiskoval je srednjo šolo za oblikovanje, pozneje pa se je vpisal na akademijo za gledališče, radio, film in televizijo.

Jurij Zrnec | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Humor je nekaj, kar mu je bilo položeno v zibelko, saj se je, odkar pomni, rad šalil in imitiral. In prav zaradi humorja in svoje prezence hkrati je še danes nepozaben kot voditelj Viktorjev leta 2003, kjer je osvojil prav vse. Njegov tek Marie Mutole in "lejgaungatamlegre" sta namreč postala legendarna.

Jurij Zrnec | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Čeprav je pri svojem delu vedno blestel, pa ni bilo vedno bleščeče njegovo zasebno življenje. Predvsem ga je zaznamovala bolezen, ko je imel kar dva infarkta in pljučno embolijo. Pravi, da vsak vsake toliko dobi klofuto življenja. Za tem je spremenil svoj življenjski slog. Rad ima naravo, živali in svojo srčno izbranko, pevko zasedbe Pliš, Aleksandro Ilijevski.

Jurij Zrnec | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

V naslednjem tednu, natančneje 11. maja, pa bo Jurij stopil v prav posebne čevlje legendarnega britanskega umetnika Charlieja Chaplina, ko se bo na velikem odru SNG Ljubljana odvila premiera njegove burleske z naslovom Veliki diktator.

Jurij Zrnec | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Kaj mora biti doma po njegovo, zakaj ima še vedno zelo rad pravljice, kdaj mu je koristilo, da je znana medijska oseba, in kdaj ga prepoznavnost moti, česa bi se ljudje lahko naučili od živali, zakaj je imel nazadnje sabo vest in o čem se je nazadnje zlagal, katere razvade bi se rad znebil, pa o krizi srednjih let in o tem, ali si želi še kakšne svoje TV-oddaje. O vsem tem in še čem Jurij v tokratnem Trendičveku.

Dejan Vunjak Trendi To je največja neumnost, ki jo je o sebi prebral Dejan Vunjak #video Žan Serčič Trendi Tega znanega Slovenca je oboževalka prosila, da ji naredi otroka #video Saša Pavlin Stošić Trendi Naša prelestna igralka razkrila, s kom bi si želela odigrati ljubezenski prizor #video Alojz Svete Trendi Priznani slovenski igralec razkril: Želim si spoznati svojo polsestro #video Tadej Golob Trendi Tadej Golob: Vsak med nami ima svojo temno stran #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin