SiolNET. Trendi Svet znanih
1,24

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Ganljiva gesta našega pevca: Tako je pomagal brezdomcu #video

1,24

termometer

Ko pomislimo na dober moški vokal, nedvomno pomislimo nanj. Na glasbeni sceni je prišel na sam vrh počasi, z vztrajnostjo in talentom. Samuel Lucas je gost današnjega Trendičveka, v katerem je med drugim razkril, s čim ga je osupnila oboževalka, česa ljudje o njem še ne vedo, spregovoril je o hčeri na Švedskem, pokukali smo v njegove skrite talente in nam za konec zaupal še, česa nikoli več v življenju ne bo naredil.

Samuel Lukas | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Samuel Lucas velja za enega naših najboljših vokalistov, čeprav je na slovenske glasbene odre stopil precej pozno, in sicer po tem, ko je že vrsto let delal in živel v tujini. Zaradi barve glasu je prav on tisti, ki pogosto prepeva tudi skladbe legendarnega in žal prerano preminulega Toša Proeskega, pa tudi sam ima rad čustvene in izpovedne pesmi. Da je samouk, mu zato skoraj nihče ne bi pripisal.

Samuel Lukas | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Je pa Samuel znan tudi po tem, da je zelo samokritičen, rad ima šport in brez težav spregovori tudi o tematikah, ki zadevajo osebno življenje. Ni ga strah priznati svojih napak, največ pa mu pomeni spoštovanje soljudi. 

Samuel Lukas | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

V času korone je pridno ustvarjal nove skladbe in že v naslednjem mesecu bo izdal novo skladbo. "Veselim se koncertov in odzivov ljudi, v planu jih imam že skoraj 40 nastopov," pove Samuel. Kot prvi v tej vrsti ga 13. aprila čaka v SiTi teatru, ko bo nastopil skupaj z glasbenim kolegom in prijateljem Omarjem Naberjem. "Gre za zanimiv preplet najine avtorske glasbe in najinih najljubših tujih uspešnic. Premešala bova note, besede in vokale, obudila najstniške vzornike in se spomnila največjih vzponov svojih karier," razkrije sogovornik, ki pa je bil pred tem tudi gost našega Trendičveka.

Samuel Lukas | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

V njem je med drugim razkril, s čim ga je osupnila oboževalka, česa ljudje o njem še ne vedo, spregovoril je o hčeri na Švedskem, pokukali smo v njegove skrite talente in nam za konec zaupal še, česa nikoli več v življenju ne bo naredil.

Nika Urbas Trendi Kako opraviti z žensko zavistjo? Odgovor ima ta znana Slovenka #video Eva Černe Trendi Eva Černe o želji, da bi postala policistka na konju #video Primož Suhodolčan Trendi To je slovenski pisatelj, ki si je želel zaigrati v ligi NBA #video Žan Serčič Trendi Tega znanega Slovenca je oboževalka prosila, da ji naredi otroka #video Aleš Bravničar Trendi Aleš Bravničar svetuje: Ne mesarite slik s fotošopom in ne delajte iz sebe plastičnih lutk #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin