SiolNET. Trendi Svet znanih
6,96

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Ula Furlan o zaljubljenosti: Prstana še ni #video

6,96

termometer

Ula Furlan je tisto dekle, ki navdušuje s svojo karizmo, talenti in tudi videzom. Je tudi gostja tokratnega Trendičveka, v katerem je med drugim razkrila, na kaj je pri sebi najbolj in na kaj najmanj ponosna, kaj imeti biti doma vedno v hladilniku, katero lastnost svoje mame bi si želela za svojo, kateri je najbolj zgrešen modni trend, ali ji prepoznavnost res odpira vrata, kaj ljudje zmotno mislijo o njej, spregovorila je o najboljšem honorarju in o tem, ali je zaljubljena.

Ula Furlan | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Igralka, voditeljica, model, vplivnica, Playboyevo dekle in še kaj bi se našlo. Ula Furlan je namreč dekle številnih talentov. Precej jih je tudi podedovala od svoje slavne mame Miše Molk, s katero imata odličen odnos. "Radi se druživa in se vsak dan pogovarjava," nam je zaupala Ula.  

Ula Furlan | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Visoka in lepa temnolaska je vselej polna energije in po svetu hodi širokega nasmeha. Tega ji rišejo tudi potovanja, ki jih obožuje. Tako kot je spretna v medosebni komunikaciji, pa je spretna tudi v pisani besedi, saj med drugim piše tudi svoje kolumne.

Ula Furlan | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Tokrat Ula ni pisala, temveč je odgovarjala na naša vprašanja Trendičveka. V njem je med drugim razkrila, na kaj je pri sebi najbolj in na kaj najmanj ponosna, kaj imeti biti doma vedno v hladilniku, katero lastnost svoje mame bi si želela za svojo, kateri je najbolj zgrešen modni trend, ali ji prepoznavnost res odpira vrata, kaj ljudje zmotno mislijo o njej, spregovorila je o najboljšem honorarju in o tem, ali je zaljubljena.

Tanja Ribič Trendi Tanja Ribič: Nikoli ne bi zamenjala svojega življenja z življenjem svetovnih zvezdnikov, ki sem jih spoznala #video Anže Škrube Trendi Anže Škrube razkril, katera je njegova "celebrity crush" #video Marjanca Polutnik Trendi Ne boste verjeli, kam se bo preselila Marjanca Polutnik! #video Gregor Ceglaj Trendi Gregor Čeglaj končno razkril, kaj počne v ZDA in ali je res zaljubljen! #video Polona Juh izbrane Trendi Polona Juh: Stopila bi v čevlje svojih staršev #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin