Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Četrtek,
6. 12. 2018,
16.24

Osveženo pred

5 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,39

11

Natisni članek

princ Harry kraljeva družina kolumna Meghan Markle Piers Morgan

Četrtek, 6. 12. 2018, 16.24

5 let, 4 mesece

Piers Morgan: Meghan je povzpetnica, ki bo izmolzla kraljevo družino

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,39

11

Piers Morgan, Meghan Markle | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Slavni britanski televizijski voditelj in kolumnist Piers Morgan se je v svoji zadnji kolumni razpisal o novi vojvodinji Meghan Markle, za katero pravi, da že od nekdaj izkorišča ljudi, da dobi svoje, in da enako počne s kraljevo družino.

Piers Morgan pravi, da je Meghan Markle spoznal, še preden je ona spoznala princa Harryja, svojega bodočega moža. Takrat naj bi bila prijatelja, ki sta si redno dopisovala, a v trenutku, ko je v njeno življenje vstopil princ, je pozabila nanj, trdi Piers.

"Če ne poznate izraza 'ghosting' - to pomeni, da vas nekdo, ki ste ga imeli za prijatelja, nenadoma povsem odreže iz svojega življenja in prekine vso komunikacijo, brez kakršnegakoli opozorila," je kolumno začel 53-letni voditelj. To naj bi mu naredila Meghan.

Meghan Markle
Trendi Kraljeva družina je po prihodu Meghan Markle zapravila 1,6 milijona več

Ko je spoznala princa, Piersa ni več potrebovala

V nadaljevanju piše, da sta si z Meghan začela dopisovati prek Twitterja jeseni 2015, junija 2016 pa mu je sporočila, da je v Londonu in da bi se lahko končno srečala osebno. Piers pravi, da sta skupaj preživela "prijetnih 90 minut", nato pa se je odpravila na večerjo s prijatelji.

In prav ta večerja je bila usodna za njuno prijateljstvo, saj je Meghan takrat spoznala princa Harryja, Piersu pa se po tem nikoli več ni oglasila. "Niti besede," piše Piers. "In ne samo od nje, tudi od njenega prijatelja, soigralca iz serije Nepremagljivi dvojec, Ricka Hoffmana, ki mi ga je predstavila."

Rick je 18 mesecev pozneje sicer navezal stik s Piersom, češ da se ni oglasil, ker je moral spoštovati Meghanino in prinčevo zasebnost. Piers mu ni odpisal.

Meghan Markle | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Nič v njenem obnašanju ni olajšalo njegovih skrbi

Nato piše o tem, kako je že doživel, da so ga drugorazredni igralci izkoristili za napredovanje kariere, a ga je vseeno presenetilo, da je bil pozabljen. "Ko na pot pride nekdo pomembnejši in vplivnejši, v obliki princa Harryja, pa sem bil takoj zavržen kot kup krompirja."

Zaradi te izkušnje je postal sumničav do Meghan in nič v njenem obnašanju vse od javne oznanitve, da sta par, ni olajšalo njegovih skrbi, da ni dobra izbira za britansko kraljevo družino, nadaljuje.

Njen prvi mož? Pustila ga je takoj, ko se je vzpela njena serija Nepremagljivi dvojec. Njena družina? Prepovedala ji je udeležbo na kraljevi poroki. Svoj resnični svet je zamenjala za kraljico, Michelle Obama in Clooneyjeve. Samo mami Dorii se je uspelo prebiti v njeno novo luksuzno življenje.

princ Harry, Meghan Markle
Trendi Sestra Meghan Markle: Princ Harry se moti
Meghan Markle
Trendi Brat Meghan Markle opozarja princa Harryja, naj se ne poroči

"Resnica že počasi prihaja na dan"

Da se ne moti o njej, mu pritrjujejo vse glasnejše in pogostejše govorice iz Kensingtonske palače, nadaljuje. "Kraljica ni bila zadovoljna, ko je za poroko zahtevala smaragdno tiaro, govori se, da je spravila v jok Kate Middleton, ker se je grdo obnašala do hčerke Charlotte, osebna asistentka je dala odpoved po šestih mesecih."

Ko začnejo iz palače prihajati takšne zgodbe, lahko veste, da je v njih vsaj nekaj resnice, še pravi Piers. "Meghan Markle je s seboj obsedena profesionalna igralka, ki igra vlogo svojega življenja in je odločena, da bo izmozla kraljevo družino, kolikor le lahko."

Meghan Markle, kraljeva družina | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

A s kraljevo družino ne bo tako lahko, zaključuje kolumnist: "Zdaj bo zgrda ugotovila, da če bo hotela izigrati kraljevo družino, kot je mene, se bo soočala s sistemom, ki ga ne bo mogla nikoli premagati. Kar vprašajte pokojno princeso Diano ali Sarah, vojvodinjo Yorško. Prvič v svojem življenju bo Meghan Markle odkrila, da ne more vedno dobiti, kar hoče."

Celotno kolumno si preberite tukaj.

Preverite še:

meghan
Planet TV Zakaj Meghan Markle na slovesnosti ni stala ob kraljici?
Meghan Markle
Trendi Meghan Markle je tako zagnana, da ji osebje ne more slediti
Ne spreglejte