SiolNET. Planet TV Novosti
2,90

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Filmi in serije

Zakaj Meghan Markle na slovesnosti ni stala ob kraljici?

2,90

termometer

meghan

Meghan, o kateri se novice vrstijo druga za drugo, tudi na včerajšnji britanski državni slovesnosti ob spominu na žrtve prve svetovne vojne ni bila neopažena. Presenetilo je namreč, da je med slavnostjo stala na drugem balkonu, kot so stale kraljica Elizabeta, Kate Middleton in Camilla, vojvodinja Cornwallska.

Včerajšnja slovesnost je imela po vsej Evropi velik pomen, saj je zaznamovala 100-letnico konca prve svetovne vojne. V Londonu je kraljeva družina skupaj s preostalimi pomembnimi imeni Velike Britanije svojo poklon izrazila ob vojaškem spomeniku Cenotaph.

Meghan Markle lahko v drugačni vlogi, kot jo ima zdaj, spremljate vsak delavnik v seriji Nepremagljivi dvojec ob 21. uri na Planetu.

Kraljeve žene so svoje može med polaganjem vencev ob spomeniku opazovale z bližnjih balkonov. Na enem so stale kraljica Elizabeta, Kate Middleton in Camilla, vojvodinja Cornwallska, Meghan Markle pa so opazili na drugi strani, na drugem balkonu. Mnogi so se spraševali, kakšen je razlog za tem.

meghan

Znano dejstvo je, da so položaji na slovesnostih del protokola. Princ William je Harryjev starejši brat, zato ima tudi vojvodinja Kate višji "rang". Meghan pa ni bila na drugem balkonu samo zato.

Poleg tega, da je na balkonu prostora le za tri osebe, je dobila tudi posebno in pomembno nalogo. Stala je zraven žene nemškega predsednika Elke Büdenbender. Nemški predsednik je namreč prvi nemški voditelj, ki se je udeležil vsakoletne britanske slovesnosti ob dnevu spomina in je nekakšen simbol sprave med deželami.

meghan

Meghan Markle lahko v drugačni vlogi, kot jo ima zdaj, spremljate vsak delavnik v seriji Nepremagljivi dvojec ob 21. uri na Planetu.
Planet TV Planet TV Modni strokovnjakinji o drznem slogu Meghan Markle #video #foto Nepremagljivi dvojec Planet TV 11-letna Meghan Markle je bila borka za pravice žensk #video meghan Planet TV Meghan Markle blestela v vlogah seksi zapeljivk #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin