SiolNET. Planet TV Novosti
1,42

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Film in TV

11-letna Meghan Markle je bila borka za pravice žensk #video

1,42

termometer

Nepremagljivi dvojec
Foto: Printscreen YouTube

Meghan Markle je nase najbolj opozorila s poroko s princem Harryjem in igranjem v seriji Nepremagljivi dvojec. Je pa Meghan že kot 11-letna deklica vzbudila precej pozornosti, ko se je odločno uprla seksističnim reklamam, ki so takrat prevladovale na ameriških televizijah, njene zahteve pa so bile celo uslišane.

Planet TV Planet TV Ponesrečeni prizori Meghan Markle v seriji Nepremagljivi dvojec #video

Meghan Markle je sodelovala v šolskem projektu, v katerem so imeli učenci nalogo pregledati reklame, ki so jih predvajale televizijske postaje, in oceniti, kaj sporočajo. Takrat 11-letni deklici je v oči najbolj padla reklama za sredstvo za pomivanje posode, ki je namigovala na to, da posodo pomivajo izključno ženske. "Mislim, da ni prav, da otroci odraščajo z miselnostjo, da mora vse narediti mama," je v svojem prvem televizijskem nastopu leta 1993 povedala Meghan.

11-letna Meghan Markle 11-letna Meghan Markle Foto: Zajem zaslona, YouTube

Vendar to še ni bilo vse. Mlada dama se je odločila vzeti stvari v svoje roke. Napisala je pismo proizvajalcu detergenta, v katerem je opozorila, da se ji njihovo sporočilo ne zdi primerno. Na presenečenje vseh se je proizvajalec odzval in spremenil besedilo v reklami. "Ženske po vsej Ameriki se borijo z mastno posodo" so zaradi nje spremenili v "Ljudje po vsej Ameriki se borijo z mastno posodo".

Nepremagljivi dvojec Planet TV Meghan Markle o svoji vlogi v seriji Nepremagljivi dvojec

Urednica oddaje, v kateri je Meghan nastopila, je bila nad deklico navdušena: "Verjela je v ženske, verjela je v svojo moč in ni je bilo strah povedati, kaj si misli!"

Njen prvi televizijski nastop, v katerem je opozorila na seksističnost reklam, si lahko pogledate v spodnjem videu.

Priljubljeno odvetniško serijo Nepremagljivi dvojec, v kateri nastopa tudi Meghan Markle, lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 21. uri na Planetu. 
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

 

Nepremagljivi dovjec - Suits Planet TV To so strastni prizori Meghan Markle v njeni zadnji televizijski vlogi #foto Nepremagljivi dvojec Planet TV Meghan Markle presenetili s pesmijo iz serije Nepremagljivi dvojec meghan Planet TV Kaj o Meghan Markle razkriva njena najljubša barva? meghan Planet TV Meghan Markle blestela v vlogah seksi zapeljivk #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin