Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
25. 10. 2018,
4.00

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,15

3

Natisni članek

Planet TV serija Nepremagljivi dvojec Suits Meghan Markle

Četrtek, 25. 10. 2018, 4.00

5 let, 6 mesecev

To so strastni prizori Meghan Markle v njeni zadnji televizijski vlogi #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,15

3

Nepremagljivi dovjec - Suits | Foto Printscreen YouTube

Foto: Printscreen YouTube

Zadnja vloga, ki jo je noseča vojvodinja susseška Meghan Markle zaigrala, preden se je posvetila ljubezni in postala del kraljeve družine, je bila vloga postavne odvetniške pripravnice Rachel Zane v seriji Nepremagljivi dvojec, ki s ponedeljkom prihaja na Planet. V njej je morala 37-letna Meghan tudi večkrat odvreči oblačila in pokazati kar nekaj gole kože ter posneti tudi precej vročih prizorov.

S prihodnjim tednom se v programu Planeta obeta sprememba. Ob 21. uri namreč ne boste več spremljali resničnostnega šova Bar - ta bo po novem na sporedu od torka do petka ob 22.30, sobotne oddaje v živo ostajajo ob 20. uri. Deveta ura zvečer od ponedeljka do petka bo po novem rezervirana za priljubljeno ameriško serijo Nepremagljivi dvojec, kjer igra tudi vojvodinja susseška Meghan Markle.

Vloga v ameriški seriji Nepremagljivi dvojec, ki s ponedeljkom prihaja na Planet, je bila zanja vloga Meghan Markle. Za tem se je namreč od igralske kariere poslovila, saj se je odločila, da omoži britanskega princa. Opravljanje funkcije vojvodinje seveda ni združljivo z igralskim življenjem, zato se je 37-letna Američanka odločila, da se raje odpove karieri kot ljubezni.

Meghan je zaigrala v 108 epizodah ameriške serije Nepremagljivi dvojec (v izvirniku Suits). | Foto: Getty Images Meghan je zaigrala v 108 epizodah ameriške serije Nepremagljivi dvojec (v izvirniku Suits). Foto: Getty Images

V seriji Nepremagljivi dvojec je Meghan igrala mlado odvetniško pripravnico Rachel Zane, ki je v sedmih sezonah doživela pravi vrtiljak čustev zaradi burne romance z enim od glavnih moških likov Mikom Rossom, ki ga v nanizanki igra Patrick J. Adams. Meghan je bila del serije vse od prve sezone leta 2011 do letos, pojavila se je v kar 108 epizodah.

Vzpone in padce odvetniškega para ter vse druge napete prigode znotraj odvetniškega podjetja boste lahko v seriji Nepremagljivi dvojec gledali od ponedeljka, 29. oktobra, vsak delavnik ob 21. uri na Planetu.

V določenih epizodah na manjka strastnih prizorov med Rachel in Mikom, ki sta ju, kot rečeno, dolga leta igrala Meghan in Patrick. Nekaj fotoutrinkov njune romance si oglejte spodaj.

Fotogalerija
1 / 7
Vojvodinja sussekška Meghan in britanski princ Harry
Trendi Noseča Meghan ne zmore več
Meghan Markle, princ Harry
Trendi Princ Harry in Meghan Markle pričakujeta prvega otroka #video
Meghan Markle
Trendi Vojvodinja Meghan pokazala malce več, kot smo vajeni #foto
Meghan Markle
Trendi Meghan Markle nosila suknjič s podpisom Serene Williams
Meghan Markle
Trendi To so dieta in vadbe, na katere prisega Meghan Markle

 

Ne spreglejte