SiolNET. Planet TV Novosti
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Filmi in serije

Kaj o Meghan Markle razkriva njena najljubša barva?

0,02

termometer

meghan |  | Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Z barvami se izražamo, vplivajo na naše razpoloženje, hkrati pa nosijo tudi različne pomene. Najljubša barva žene princa Harryja, Meghan Markle, ki velja za eno najbolj priljubljenih žensk na svetu, je zelena. In kaj ta barva razkriva o njej?

Ljubitelji zelene barve so zelo čustveni, razumevajoči, zvesti in pošteni. So občutljivi za to, kaj si drugi mislijo o njih, praktični in radi v stiku z naravo. Srce nosijo na dlani in ne skrivajo čustev. Vse našteto velja tudi za Meghan. Čustva pokaže brez težav. Svojega moža Harryja namreč pogosto drži za roko ali ga poljublja v javnosti, četudi to ni v skladu s strogim britanskim kraljevim protokolom. Prav tako je rada v stiku z naravo, predvsem ima rada živali. Tako je princa odvrnila tudi od lova, ki ji bil sicer dolga leta eden njegovih ljubših hobijev.

Oblačila v odtenkih zelene 

Pri oblačilih daje zelena barva o osebi, ki jih nosi, občutek, da je sproščena in vredna zaupanja. Prav tak občutek pri ljudeh zbuja tudi Meghan. Preprostost in ljudskost kaže tudi s tem, ko posega po modnih kosih po vsem dostopnih cenah.

meghan | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Zelena barva v prostoru

Zelena barva je najprimernejša za dnevne sobe in spalnice, saj so to tisti kotički stanovanja, kamor prinesemo največ vsakodnevne utrujenosti in živčnosti, ki se ju moramo čim prej znebiti. Odtenki zelene namreč umirjajo napetost in nas sproščajo. 

zelena | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Pomen zelene v kulturi in veri

Z barvami so povezane tudi zanimive zgodovinske in kulturološke anekdote. Neveste so v srednjem veku nosile zeleno, saj simbolizira plodnost, podobno miselnost pa so imeli tudi v stari Palestini. Na Irskem predstavlja katolicizem, v evropski tradiciji je povezana s pomladjo in z novo rastjo, na Kitajskem z nezvestobo, v ZDA z denarjem, v Severni Afriki s korupcijo, v Indoneziji je prepovedana barva, medtem ko v Maleziji pomeni nevarnost.

zelena | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Serijo Nepremagljivi dvojec, v kateri igra tudi Meghan Markle, lahko od ponedeljka do petka spremljate na Planetu, in sicer ob 21. uri. Ne zamudite!
Planet TV Planet TV Ponesrečeni prizori Meghan Markle v seriji Nepremagljivi dvojec #video meghan Planet TV Meghan Markle blestela v vlogah seksi zapeljivk #video Nepremagljivi dvojec Planet TV Meghan Markle o svoji vlogi v seriji Nepremagljivi dvojec

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin