Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 10. 2018,
10.00

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,60

1

Natisni članek

Nepremagljivi dvojec Suits Meghan Markle

Petek, 26. 10. 2018, 10.00

5 let, 6 mesecev

Meghan Markle o svoji vlogi v seriji Nepremagljivi dvojec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,60

1

Nepremagljivi dvojec

Preden se je to pomlad Meghan Markle poslovila od igralske kariere, je za priznano publikacijo Marie Claire spregovorila o vlogi v priljubljeni ameriški seriji Nepremagljivi dvojec, s katero je pravzaprav zaslovela. Povedala je, da je lik Rachel Zane, ki ga je upodabljala dolgih sedem let, naravnost oboževala.

Serijo Nepremagljivi dvojec, v kateri igra tudi Meghan Markle, lahko od ponedeljka, 29. oktobra, spremljate na Planetu, in sicer ob 21. uri. Na sporedu bo ob delavnikih. Ne zamudite!

V napeti odvetniški dramski seriji spremljamo odvetnika ene od najuspešnejših newyorških odvetniških pisarn, ki najame genija s fotografskim spominom in zelo dobrim znanjem prava, ki pa je moral zaradi težav v preteklosti pozabiti na odvetniško kariero.
Nepremagljivi dovjec - Suits
Planet TV To so strastni prizori Meghan Markle v njeni zadnji televizijski vlogi #foto

Meghan je v intervjuju povedala, da je imela z likom mlade, ambiciozne Rachel Zane veliko skupnega in da ji je bila Rachel zelo pri srcu. "Če igraš nekoga, ki ti je všeč, je vse skupaj veliko lažje. Ves čas sem navijala zanjo, verjetno sem bila ena njenih največjih oboževalk. Če ne bi bila del serije, pa bi jo zagotovo navdušeno gledala. Najbolj všeč mi je to, da so vsi liki tako ljudski, realni. Rachel sem tako doživljala kot svojo najboljšo prijateljico - tisto, h kateri lahko kadarkoli prideš in si iz njene omare izposodiš lepe obleke," je razkrila Meghan.

Meghan Markle in soigralec Patrick J. Adams. | Foto: Meghan Markle in soigralec Patrick J. Adams.

Ena od stvari, ki v seriji odlikuje Rachel, je namreč prav njen dovršeni modni stil. Pri tem, kakšna oblačila bo nosila v nanizanki, je imela veliko besede tudi Meghan sama. "Za moj lik sva oblačila izbirali skupaj s stilistko Jolie Andreatto in res sva se trudili, da bi bila čim bolj prepričljiva. Rachel je namreč mlada odvetniška pripravnica v dvajsetih letih, ki ima v omari kar nekaj krasnih kosov oblačil. Veliko stvari sem tako v seriji večkrat nosila in iste kose oblačil kombinirala v različne stajlinge. Krilo, ki sem ga nosila v prvi epizodi, sem na primer pozneje nosila še mnogokrat," je pojasnila.

Razkrila je še, da je pozorno izbirala tudi nakit, s katerim je popestrila videz lepe, a nadvse inteligentne odvetniške pripravnice, ki jo je dolga leta igrala. Ves nakit, ki ga je nosila, je bil njen, nekaj kosov je celo pripadalo njeni babici.

Na Planet prihaja napeta odvetniška serija Nepremagljivi dvojec. | Foto: Planet TV Na Planet prihaja napeta odvetniška serija Nepremagljivi dvojec. Foto: Planet TV

Prvega dela napete odvetniške dramske serije Nepremagljivi dvojec ne zamudite že ta ponedeljek, 29. oktobra, ob 21. uri na Planetu.
Planet TV Meghan Markle na Planetu
Planet TV Premiera meseca: Preden zaspim
Smrtne obljube
Planet TV Filmski dvojček z Davidom Cronenbergom
Ne spreglejte