Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
21. 11. 2018,
16.53

Osveženo pred

5 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,71

3

Natisni članek

Meghan Markle Kensingtonska palača kraljeve navade

Sreda, 21. 11. 2018, 16.53

5 let, 4 mesece

Meghan Markle je tako zagnana, da ji osebje ne more slediti

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,71

3

Meghan Markle | Meghan naj bi bila odločena, da si zgradi pomembno vlogo v britanski kraljevi družini. | Foto Getty Images

Meghan naj bi bila odločena, da si zgradi pomembno vlogo v britanski kraljevi družini.

Foto: Getty Images

Britanski mediji poročajo, da osebje v Kensingtonski palači še ni delalo za nikogar, kot je Meghan Markle. Vojvodinja Sussekška je namreč tako odločena, da si bo oblikovala čim boljšo javno podobo, da so jo poimenovali kar "Hurikan Meghan".

Meghan Markle
Trendi Kraljeva družina je po prihodu Meghan Markle zapravila 1,6 milijona več

Po poročanju Daily Maila osebje v Kensingtonski palači že komaj sledi Meghan Markle, ki pridno skrbi za to, da ima zapolnjen urnik. Zbuja se že ob peti uri zjutraj, ko sledijo prva SMS-sporočila ekipi z željami in idejami. Časnik piše, da je odločena, da si bo oblikovala pomembno vlogo v palači, podobno kot je to počela Michelle Obama v Beli hiši, ko je bila ameriška prva dama.

Poleg načrtovanja uradnih dogodkov in dolžnosti, ki jih veleva funkcija vojvodinje in prinčeve žene, je njen urnik zapolnjen tudi s sestanki z ljudmi, ki skrbijo za dobrodelnost. Njena delovna etika naj bi bila precej stroga, kar prenaša tudi na preostale.

S princem Harryjem imata veliko obveznosti, hkrati pa si urnik napolni tudi sama. | Foto: Getty Images S princem Harryjem imata veliko obveznosti, hkrati pa si urnik napolni tudi sama. Foto: Getty Images

Kdo sestavlja Meghanino ekipo?

Njeno ekipo večinoma sestavljajo stari in dobri prijatelji, ki jim lahko zaupa vse. Med njimi je denimo Lindsay Roth, s katero sta se spoznali na univerzi v Illinoisu. Lindsay je pisateljica, ki je lik v svoji noveli What Pretty Girls Are Made Of osnovala na Meghan.

Potem je tu še njena najboljša prijateljica Jessica Mulroney, stilistka, ki jo je spoznala med snemanjem serije Nepremagljivi dvojec. Jessica je igrala pomembno vlogo pri organizaciji poroke Harryja in Meghan, saj je nevesti pomagala pri vseh najpomembnejših odločitvah o obleki, cvetlicah in fotografijah.

Pravijo ji, naj se oblači manj kot hollywoodska zvezdnica. A Meghan je bila 31. oktobra med obiskom Nove Zelandije videti prav tako. | Foto: Getty Images Pravijo ji, naj se oblači manj kot hollywoodska zvezdnica. A Meghan je bila 31. oktobra med obiskom Nove Zelandije videti prav tako. Foto: Getty Images

Krši kraljeva pravila

Meghan je posebna tudi v tem, da sama zapira avtomobilska vrata za seboj (nekaj, kar bi morali namesto nje po kraljevem protokolu početi drugi), za svojo drugo poroko (je namreč ločenka) je ponovno oblekla belo, že (pre)večkrat pa se je odločila za hlačni kostim, česar ne odobrava kraljica Elizabeta II. Ta je menda velika zagovornica oblek in kril, hlače pa ji niso najbolj všeč, zato je bila Meghan že opozorjena.

"Meghan je bilo rečeno, naj se ne oblači kot hollywoodska zvezdnica, temveč bolj kot članica kraljeve družine," je povedal vir za Daily Mail.

Meghan Markle, princ Harry
Trendi Princu Harryju ni všeč, da Meghan nosi hlačne kostime

Protokol je kršila tudi na letošnjem teniškem turnirju Wimbledon, kjer je hotela opravo popestriti s klobukom, a so jo podučili, da ga v kraljevi loži ne sme nositi, saj z njim zavira pogled na igrišče gledalcem, ki sledijo za njo.

Kršila ga je tudi novembra lani, ko sta s Harryjem oznanila zaroko in ob obleki ni nosila hlačnih nogavic, ter v začetku leta, ko je nosila povsem črno opravo, ki je za člane kraljeve družine rezervirana za 11. november, dan, ko v Veliki Britaniji praznujejo dan spomina na padle vojne heroje.

Harry in Meghan na edni od številnih kraljevih obveznostih. | Foto: Getty Images Harry in Meghan na edni od številnih kraljevih obveznostih. Foto: Getty Images

A je kljub temu modna ikona, katere modno izbiro za svojo takoj vzamejo številne ženske po vsem svetu. Takoj ko Meghan nekaj obleče, je ta kos že čez nekaj ur povsem razprodan.

Preverite tudi:

Meghan Markle
Trendi Meghan Markle se je zgodil modni spodrsljaj, ki bi se lahko vsakomur
Ne spreglejte