SiolNET. Trendi Moda
4,69

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Meghan Markle se je zgodil modni spodrsljaj, ki bi se lahko vsakomur

4,69

termometer

Meghan Markle | Meghan Markle je za obisk Tonge izbrala rdečo plisirano obleko. | Foto: Getty Images
Meghan Markle je za obisk Tonge izbrala rdečo plisirano obleko. Foto: Getty Images

Vojvoda in vojvodinja Sussekška sta še vedno na turneji po Pacifiku, kjer imata zelo natrpan urnik, ki zahteva nenehno preoblačenje. Meghan (ali bolje, njena stilistka) je tako med obilico oblek z ene pozabila odstraniti listek, kar so fotografi takoj opazili.

Britanski princ Harry in njegova žena Meghan Markle sta med turnejo po Pacifiku ves čas pod budnim očesom javnosti in fotografov, ki jima sledijo na vsakem koraku. Na zadnjem dogodku v Tongi jim tako ni ušlo, da je Meghan s plisirane rdeče obleke znamke Self-Portrait plapolal listek za vzdrževanje tekstila.

Listek, ki je požel veliko pozornosti. | Foto: Getty Images Listek, ki je požel veliko pozornosti. Foto: Getty Images

Kriva šivilja ali stilistka?

Glede na uradno spletno stran znamke je obleka sprva segala do tal, kar pomeni, da so jo za vojvodinjo skrajšali. Modni poznavalci zato predvidevajo, da je bila verjetno njena stilistka ali pa šivilja tista, ki je pozabila odstraniti listek, ki se pri krajši dolžini seveda takoj opazi.

Že v ponedeljek, 29. oktobra, ob 21. uri na Planet prihaja napeta odvetniška dramska serija Nepremagljivi dvojec, kjer igra tudi Meghan Markle. Ne zamudite!

Noseča Meghan je obleko kombinirala s črno Diorjevo večerno torbico in temnomodrimi salonarji znamke Manolo Blahnik.

Vojvodinja je obleko kombinirala s črno večerno torbico in temnomodrimi salonarji. | Foto: Getty Images Vojvodinja je obleko kombinirala s črno večerno torbico in temnomodrimi salonarji. Foto: Getty Images

To znamko nosijo tudi Slovenke

Obleka Self-Portrait, ki jo je nosila Meghan, stane 470 evrov, kar se za navadne smrtnice morda zdi nedosegljivo, a kose prav te znamke si lahko za posebne priložnosti izposodite tudi pri nas. Ponuja jih spletna trgovina Maja's Closet, ki sta jo v začetku leta ustanovili prijateljici Maja Mouaz in Albana Ramadani.

Poleg oblek znamke Self-Portrait lahko v njuni trgovini najamete tudi kose Badgley Mischka, Gucci, Dolce & Gabbana, Marchesa in Jenny Peckham. Nosijo jih tudi številne znane Slovenke, med njimi trenerka Alenka Košir, igralka Mojca Funkl in pevka Maja Keuc.

Maja's Closet, izposoja oblek Trendi Prijateljici odprli prvo slovensko spletno trgovino za izposojo oblek prestižnih znamk #foto #video

Zaradi nosečnosti omejila aktivnosti na turneji

Mladoporočenca Meghan in Harry sta zaradi Meghanine nosečnosti malce omejila aktivnosti na 16-dnevni turneji po Pacifiku. Njun urnik je bil sprva namreč zelo natrpan, zato so iz Kensingtonske palače sporočili, da se predvsem Meghan najverjetneje ne bo udeležila vseh začrtanih uradnih slovesnosti.

Glavni namen turneje kraljevega para so igre Invictus, ki jih je leta 2014 ustanovil princ Harry za vojne invalide.

Meghan že ljubeče pestuje svoj nosečniški trebušček. | Foto: Getty Images Meghan že ljubeče pestuje svoj nosečniški trebušček. Foto: Getty Images

Preberite tudi:

Meghan Markle Trendi Vojvodinja Meghan pokazala malce več, kot smo vajeni #foto Meghan Markle Trendi Zdaj so vse oči uprte v Meghanin rastoči trebušček #foto

Nepremagljivi dvojec - Suits | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

delitve: 84
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin