Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
30. 11. 2020,
8.29

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,69

1

Natisni članek

družina Amal Clooney George Clooney

Ponedeljek, 30. 11. 2020, 8.29

3 leta, 4 mesece

Nekdaj večni samec George Clooney o svoji ženi: Življenje mi je obrnila na glavo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,69

1

George Clooney | Amal in George sta poročena šest let. | Foto Reuters

Amal in George sta poročena šest let.

Foto: Reuters

Ameriški igralec George Clooney je bil večino zvezdniškega življenja znan kot zakrknjen samec, za katerega je kazalo, da se ne bo ustalil, zato je toliko bolj presenetil, ko je leta 2014 skočil v zakonski jarem in kasneje postal očka. V obeh vlogah je izjemno srečen, pravi.

George Clooney se je v intervjuju za CBS Sunday Morning ob pripovedovanju o ženi Amal in njunih otrocih, triletnih dvojčkih Alexandru in Elli, raznežil ter ponudil redek vpogled v zasebno življenje.

Intervju je bil sicer namenjen promociji novega Netflixovega filma The Midnight Sky, a je 59-letni igralec gledalcem ponudil veliko več. Razkril je, kako mu je Amal življenje obrnila na glavo in da se mu je prvič zgodilo, da je bilo delo njegove izbranke (Amal je vplivna odvetnica, specializirana za človekove pravice) pomembnejše od njegovega. "Vse na njej je bilo pomembnejše od česarkoli na meni."

"Potem pa sva dobila še dva mala bučka ... To je bilo zelo izpopolnjujoče in nekaj, česar nikakor nisem pričakoval ob prihodu otrok," je dodal.

Amal je vplivna odvetnica, specializirana za človekove pravice. Georgea je fasciniralo, da je njeno delo pomembnejše od njegovega. | Foto: Reuters Amal je vplivna odvetnica, specializirana za človekove pravice. Georgea je fasciniralo, da je njeno delo pomembnejše od njegovega. Foto: Reuters

Nista načrtovala ne poroke ne otrok

Z Amal sta se poročila leta 2014, dobro leto po tem, ko sta se spoznala, in sprva sploh nista imela načrtov o poroki, niti o otrocih, je še razkril. "Ko sva hodila, se nikoli nisva pogovarjala o poroki. Zasnubil sem jo nenadoma in potrebovala je kar nekaj časa, da je privolila. Na kolenih sem bil skoraj 20 minut, potem pa ji rekel, da si bom izpahnil kolk."

Tudi otroka sta prišla povsem nenačrtovano, je dodal. "Šla sva k zdravniku, pogledali smo ultrazvok in rekel je, da bova dobila fantka. Rekel sem: 'Super!' Potem pa je rekel, da je še en otrok. Meni bi bil čisto dovolj eden. Star sem že. Kar naenkrat pa sta tam dva." Razkril je, da redko ostane brez besed, ob tej novici pa je. "Kar stal sem tam približno deset minut, strmel v sliko ultrazvoka in se spraševal: 'Kaj? Dva?'"

Zdaj, ko sta Alexander in Ella stara tri leta, je vesel, da sta dva, saj imata družbo. "Neverjetno je," je pripomnil.

Razgovoril se je tudi o preživljanju pandemije, ki je povsem zaustavila filmsko industrijo. To je pomenilo, da je doma preživel veliko več časa. "Že dolgo nisem v enem dnevu opral 15 strojev perila, pomil tal in očistil vrat. Počutil sem se kot moja mama leta 1964, ki je imela dva otroka in nič pomoči. Ne vem, kako je zmogla, zdaj imam več spoštovanja do nje kot kadarkoli prej."

Clooney trenutno promovira film The Midnight Sky, ki bo premiero doživel 23. decembra. | Foto: Reuters Clooney trenutno promovira film The Midnight Sky, ki bo premiero doživel 23. decembra. Foto: Reuters

Clooneyjev novi film The Midnight Sky je znanstvenofantastični triler, ki ga je tudi režiral in v njem odigral glavno vlogo raziskovalca na Arktiki. Izhodišče za scenarij filma je bil roman Good Morning, Midnight avtorice Lily Brooks-Dalton.

Preberite tudi:

Amal Clooney, George Clooney
Trendi Zvezdnik končno pojasnil, kako in zakaj je prijateljem podaril 14 milijonov
Tomorrowland
Planet TV Šarmantni zvezdnik potožil, da postaja star #foto
Ne spreglejte