Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 4. 2020,
8.52

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,72

1

Natisni članek

Hugh Laurie Britt Robertson George Clooney

Sreda, 1. 4. 2020, 8.52

4 leta

Šarmantni zvezdnik potožil, da postaja star #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,72

1

Nocoj ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali znanstvenofantastično pustolovščino Dežela jutrišnjega dne: svet onkraj (Tomorrowland). V glavnih vlogah nastopajo Britt Robertson, Hugh Laurie in George Clooney. Zadnji je, čeprav so mnogi prepričani, da mu leta dobro denejo, ob predstavitvi filma potožil, da postaja prestar za Hollywood.

V filmu Dežela jutrišnjega dne: svet onkraj oskarjev nagrajenec George Clooney igra 55 let starega, v mladosti zelo čednega, trenutno pa zagrenjenega in na ves svet jeznega izumitelja. Clooney se je na konferenci pošalil s pripombo: "Po prvem branju scenarija in opisa vloge se mi je porajalo samo eno vprašanje. Je bil scenarij napisan izrecno zame?"

iskanje pozabljive dory
Planet TV V petek bomo iskali pozabljivo Dory

Clooney je bil namreč tudi v resničnem življenju ob izidu filma star 54 let, kar je kar 29 več od njegove soigralke Britt Robertson. Čeprav je bil Clooney na novinarski konferenci ob izidu filma videti izredno šarmanten in čeden, je Robertsonovi uspelo, da mu je s pikro pripombo snela nasmešek z obraza. Ko so jo vprašali, ali želi slediti igralčevim stopinjam in se kdaj v prihodnosti preizkusiti tudi v režiji in produkciji, je namreč odgovorila: "Mogoče čez 30 let," in s tem v smeh spravila vse prisotne.

Planet TV | Foto:

George je na novinarski konferenci priznal tudi, da se mu rahlo poznajo leta in da mu je telo že začelo postavljati meje predvsem pri snemanju kaskaderskih prizorov. Dodal je, da je na snemanju ugotovil, da bo igranje v akcijskih prizorih očitno vedno težje in da se boji, da bo kmalu le senca akcijske zvezde.

Preživetje v divjini
Planet TV Bi znali z žvečilko in baterijo zanetiti ogenj? #video 360°

"Celotno snemanje sem prejemal opomnike zaradi svoje starosti. Udarec za udarcem, kot da bi me tepli s palico. In moj nasprotnik v zgodbi je bil star televizijski zdravnik," se je pošalil na račun soigralca Hugha Laurieja, znanega po vlogi dr. Housa v istoimenski televizijski seriji.

Planet TV | Foto:

"Smešno se mi zdi, da sem bil pred leti, ko sem bil še v svojih tridesetih, jaz tisti, ki je nekoga premagal v boju ali pa zmagovito zapuščal prizorišče z eksplozijo v ozadju. No, zdaj ko sem se postaral, pa sem vedno jaz tisti, ki prejema udarce, in tisti, ki se ob tem lahko samo usede in zajoče," je na humoren način zaključil Clooney.

Znanstvenofantastično pustolovščino Dežela jutrišnjega dne: onkraj sveta si lahko na Planetu ogledate nocoj ob 20. uri!
 
Srečno samski
Planet TV Sreča mora izhajati iz vsakega posameznika
Srečno samski
Planet TV Oglejte si 2. del serije Srečno samski #video
Ubij Eve
Planet TV Ubij Eve – slastno temačna in modno ozaveščena serija
Svetovni prvak s kavča
Planet TV Svetovni prvak s kavča: 11. trening #video
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte