Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
31. 3. 2020,
14.30

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Planet TV Iskanje pozabljive Dory animirani filmi

Torek, 31. 3. 2020, 14.30

4 leta

Filmska premiera

V petek bomo iskali pozabljivo Dory

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

V petek, 3. aprila, bo na Planetu ob 20. uri na ogled čudovita animirana pustolovščina Iskanje pozabljive Dory (Finding Dory), ki je nadaljevanje velikanske uspešnice Reševanje malega Nema (Finding Nemo). V aprilu se nam obeta še več petkove zabave z animiranimi filmi, med njimi je tudi Zootropolis.

V petek, 3. aprila, bo na Planetu ob 20. uri na ogled čudovita animirana pustolovščina Iskanje pozabljive Dory (Finding Dory). Prisrčna in zabavna vodna pustolovščina je navdušila tako gledalce kot kritike in je bila nominirana za bafto. Na spletni strani IMDb ima oceno 7,3, sicer pa je film s predvajanjem po svetu prebil magično mejo milijardnega zaslužka in postal drugi Pixarjev celovečerec po Svetu igrač 3, ki mu je to uspelo. Iskanje pozabljive Dory je bil hkrati tretji najbolj dobičkonosen film leta 2016.

iskanje pozabljive dory | Foto:

Zgodba se tokrat osredotoča na modro pozabljivko, ki se začne nenadoma spominjati svoje mladosti in jo popade strah, da jo starša morda iščeta, zato se s prijateljema odpravi po sledeh svoje družine v morju proti Kaliforniji. Na poti druščina spozna čemerno hobotnico Hanka, ki postane njihov vodič, pridružita pa se jim tudi beluga Bailey, ki ga skrbi delovanje njegovega biološkega sonarja, in kratkovidna kitovka Destiny. Toda ocean je poln nevarnosti in divjih bitij, zato nenavadno skupino čakajo številne zabavne podvodne dogodivščine.

V slovenski sinhronizaciji so likom glasove posodili Saša Pavlin Stošić, Lovro Berden, Gorazd Žilavec, Lucija Grm, Uroš Buh in drugi, film pa bo predvajan premierno na slovenskih televizijah.

Iskanje pozabljive Dory | Foto:

Filmska premiera meseca je Zootropolis

V aprilu bosta ob petkih na Planetu še animirana filma Zootropolis (Zootopia) in Lorax (Dr. Seuss' The Lorax). Z oskarjem nagrajeni Zootropolis je tudi Planetova filmska premiera meseca in bo na sporedu v petek, 17. aprila, ob 20. uri.

Iskanje pozabljive Dory (Finding Dory) si lahko v sinhronizirani različici na Planetu ogledate v petek, 3. aprila, ob 20. uri. Ponovitev bi v soboto ob 17.15.
Srečno samski
Planet TV Oglejte si 2. del serije Srečno samski #video
Svetovni prvak s kavča
Planet TV Svetovni prvak s kavča: 10. trening #video
Milijonar
Planet TV V Milijonarju: So se ravnokar stepli? #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte