Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 4. 2020,
15.04

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,88

7

Natisni članek

Padma Lakshmi nedrček modrček karantena

Sreda, 15. 4. 2020, 15.04

4 leta

Namesto v pripravo jedi so se ljudje vtaknili v njene prsi #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,88

7

Voditeljica kuharskega šova Top Chef Padma Lakshmi se je odločila, da bo v času izolacije na Instagramu objavljala kuharske videe, saj želi ljudem dati ideje, kaj te dni pripraviti za pod zob sebi in domačim. A namesto da bi se njeni sledilci ukvarjali z jedmi, ki jih pripravlja, so si dali opravka z njenim bujnim oprsjem.

Padma Lakshmi | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

49-letna televizijska voditeljica in igralka je namreč na nekaj videoposnetkih kuhala brez nedrčka, oblečena v oprijeto obleko ali v hlače in kratke majice. Tako so številnim med ogledom posnetka v oči padle njene prsi oziroma natančneje, obrisi bradavičk.

Dolly Parton
Trendi Pri 75 znova v Playboy: Oprsje je še vedno isto! #video

"Ne bo nihče komentiral tega, zakaj se ji zdi potrebno skoraj v vsak video vključiti tudi svoje bradavičke? Ne? Samo povem," je zapisala ena od njenih sledilk. A na to provokacijo se je Padma brez zadržkov nemudoma odzvala: "Ne, Natalie, zato ker smo vsi tukaj odrasli. In če občasno nočem v svoji kuhinji nositi nedrčka, medtem ko sem v karanteni, to ne bi smela biti tvoja skrb."

A ni se ustavilo tukaj. Tudi mnogi drugi niso mogli mimo dejstva, da je Padma odvrgla nedrček. Le, da so jo pri tej odločitvi podprli. "Naj se grejo solit. Kar bodi zgoraj brez in jih potem malo zamegli," ji je nekdo predlagal. "Tvojo fotografijo sem poslala fantu, ker je prav majica brez nedrčka moja najljubša izbira za doma. Končno se počutim videno! Hvala ti, da si povsem običajna ženska," pa se je glasil drugi komentar.

Kim K lepi dojke
Trendi Kim razkrila lepotni trik: lepljenje dojk s trakom za lepši dekolte #video

Kljub temu se je voditeljica odločila, da bo na naslednjem videoposnetku nosila modrček in to v zapisu še posebej izpostavila: "Dobila sem nekaj komentarjev, da je nemoralno, če v svoji lastni kuhinji med karanteno ne nosim nedrčka, zato bo tiste, ki jih je to motilo, veselilo dejstvo, da danes nosim kar dva. Ampak resno, ne bodimo policaji do ženskih teles v 2020, velja?"

Busy Philipps
Trendi Igralka za lep dekolte uporabila ta lepotni trik #video

 

Ne spreglejte