Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 9. 2023,
22.18

Osveženo pred

7 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,39

Natisni članek

oder turneja nedrček raper Drake

Četrtek, 7. 9. 2023, 22.18

7 mesecev, 3 tedne

Drake pokazal svojo impresivno zbirko, ki jo je zbral na turneji #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,39
Drake | Drake se je pohvalil z zbirko modrčkov, zbranih na zadnji turneji. | Foto Guliverimage

Drake se je pohvalil z zbirko modrčkov, zbranih na zadnji turneji.

Foto: Guliverimage

Svetovno znani raper Drake je v nedavni objavi na družbenem omrežju pokazal svojo ogromno zbirko modrčkov, ki so jih na koncertih na turneji It's All a Blur Tour na oder zmetali njegovi največji oboževalci.

36-letni raper Drake, čigar pravo ime je Aubrey Drake Graham, je na svojem profilu na Instagramu svojim 142 milijonom sledilcev pokazal osupljivo količino modrčkov, ki jih je med nastopi na turneji It's All a Blur Tour prejel od svojih oboževalcev in, najverjetneje, predvsem od oboževalk. Drake je s široko razprtimi rokami poziral pred ogromno zbirko spodnjega perila, v kateri so modrčki vseh velikosti in barv.

Poleti se je na koncertu v Montrealu pevec pošalil, da očitno ni oddelal dobrega koncerta, saj ta večer na odru ni opazil niti enega odvrženega madrčka. "Preden grem na naslednjo pesem, bi rad samo povedal, da je to prvi oder brez modrčkov in sem globoko razočaran," je povedal in nadaljeval: "A ne začnite metati čevljev in telefonov in drugega sranja. Če pa imaš modrček, mi z njim pokaži, da sem še vedno dober v nastopanju, ker se mi zdi, da sem pripravil slab šov, saj nocoj ne vidim nobenega modrčka."

Drake je pogosto v Los Angelesu, kjer se je nedavno s posebno pričesko podal proti studiu. | Foto: Profimedia Drake je pogosto v Los Angelesu, kjer se je nedavno s posebno pričesko podal proti studiu. Foto: Profimedia

Ko je videoposnetek Draka postal viralen, je raperjev oče za šalo naredil še korak dlje in Draku v Los Angelesu med nastopom na oder poslal ogromen modrček, je poročal britanski Mirror. V ogromnem spodnjem perilu je bilo šaljivo sporočilo njegovega očeta: "Oče si zate želi, da se ti zgodijo velike stvari. Rad te imam in skrbim, da si pravilno dojen."

Nekateri komentatorji so na na njegovem profilu odzvali z različnimi komentarji, eden izmed njih je zapisal, da ima Drake večjo zbirko modrčkov kot Victoria Secret, spet drugi so mu predlagali, naj zbirko donira.

Preberite še:

Kolo sreče
Planet TV Toliko modrčkov je priljubljenemu glasbeniku priletelo na oder #video
Cardi B
Trendi Raperka se je po incidentu na koncertu znašla v težavah #video
Raperja Chrisean Rock in Blueface
Trendi Raperka rojstvo sina prenašala v živo in poskrbela za zgražanje #video
Ne spreglejte