Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 6. 2018,
12.03

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43

Natisni članek

Kataya urban vidmar videospot Nova zvezda Slovenije

Sreda, 20. 6. 2018, 12.03

5 let, 10 mesecev

Kataya in Urban končno uresničila dogovor #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43
Kataya in Urban Vidmar | Foto Jana Birsa

Foto: Jana Birsa

Kljub mnogim obveznostim in Katayini nenadni bolezni, ki jo je za nekaj dni položila v posteljo, jim je le uspelo uresničiti tisto, kar sta si zadala pred več tedni. Skupaj sta posnela videospot za prav poseben country duet.

Skladbo Meant to Be s country pridihom, ki jo v originalu izvajata ameriška pevka Bebe Rexha in ameriški country duo Florida Georgia Line, je izbral Urban Vidmar, ki je v pevskem šovu Nova zvezda Slovenije navdušil predvsem žensko občinstvo. Ko je Kataya slišala njegov prodoren basovski vokal, je bila tako navdušena, da je nemudoma hotela z njim posneti duet. Urban ji je z veseljem ustregel.

Urban in Kataya v akciji. | Foto: Jana Birsa Urban in Kataya v akciji. Foto: Jana Birsa

Potem ko je skladbo prevedel v slovenščino, je nadarjeni mladi pevec še sam organiziral snemanje videospota. "Snemali smo na Krasu, blizu mojega domačega kraja. Bilo je noro vroče. Sonce je pripekalo, in ker nam je na določenih lokacijah snemanja primanjkovalo sence, sem sam prijel za senčnik in ga pridržal Katayi," nam je anekdoto s snemanja zaupal Urban.

Kataya in Urban Vidmar
Trendi Urban "zasnubil" Katayo #video
Trendi Kataya razkriva: Videli me boste v povsem drugi luči

Tudi Kataya je postregla z zabavno zanimivostjo z vročega snemalnega. Pravi, da je Urban med snemanjem ves čas skrbel, da so bile vse najmanjše podrobnosti na svojem mestu, vključno z njegovo pričesko. "Ves čas si je popravljal lase, da ne bi kje kaj narobe stalo. Šalila sem se, naj se že neha ves čas popravljati in gledati v ogledalo. Jaz sem dekle, pa si skoraj ves dan nisem popravila pričeske," je povedala v smehu.

Urban je kavalirsko Katayi pridržal senčnik, saj je sonce ves dan pripekalo. | Foto: Jana Birsa Urban je kavalirsko Katayi pridržal senčnik, saj je sonce ves dan pripekalo. Foto: Jana Birsa

Spot, ki je posnet na čudovitih kraških in vipavskih lokacijah, ima tudi nekaj vročih prizorov ob bazenu. Za to priložnost je seveda morala Kataya skočiti v kopalke in pokazati nekaj gole kože.

Kako je videti končni izdelek, boste videli kmalu, obljubljata glasbenika. Kataya dodaja, da bo to zagotovo eden njenih najlepših spotov do zdaj. "Veliko sem jih že posnela, a tega smo posneli na res noro lepih lokacijah. Pohvaliti moram Urbana, ki je vse organiziral in na kup dobil takšno čudovito ekipo, s katero je bilo krasno sodelovati, saj je vse potekalo tako, kot je moralo."

Kataya
Trendi Kataya: Nihče od nas ni zvezda, čisto iskreno
Pevski šov Nova zvezda Slovenije, s katerim se je Urban predstavil Sloveniji, se je končal in dal veliko zmagovalko Viviano Kukar, a kmalu na Planet TV prihajajo nove, zanimive vsebine. Med drugim resničnostni šov Bar, v katerem lahko sodelujete tudi vi - PRIJAVITE SE TUKAJ!

 

Ne spreglejte