Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 10. 2018,
10.16

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,93

Natisni članek

Kanye West Donald Trump Bela hiša ovalna pisarna

Petek, 12. 10. 2018, 10.16

5 let, 6 mesecev

Kanye West v Trumpu vidi očeta, ki ga nikoli ni imel #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,93

Opremljen s kapo Trumpovega slogana Naredimo Ameriko spet veliko, je Kanye West v četrtek v Beli hiši obiskal ameriškega predsednika Donalda Trumpa. V pogovoru, ki je bil bolj kot monolog, mu je med drugim dejal, da mu Trump daje moško energijo, ki jo je med odraščanjem močno pogrešal.

Kontroverzni zvezdnik Kanye West je eden redkih slavnih temnopoltih Američanov, ki odkrito in javno podpirajo predsednika Donalda Trumpa. Da je njegov privrženec, je izpostavil že večkrat, nazadnje med gostovanjem v oddaji Saturday Night Live, v kateri si je po bizarnem glasbenem nastopu nadel čepico s Trumpovim sloganom Naredimo Ameriko spet veliko in v govoru poveličeval Trumpa.

Kanye West
Trendi Se je Kanyeju Westu res odpeljalo?

Trump kot oče, čepica pa kot Supermanovo ogrinjalo

Včeraj pa je predsednika, ki ga občuduje, obiskal v Ovalni pisarni Bele hiše, kjer mu skoraj ni pustil do besede. Med drugim je Trumpu razložil, da kapo z njegovim sloganom nosi, ker mu daje energijo kot Supermanu njegovo ogrinjalo, v njem pa vidi očeta, ki ga nikoli ni imel.

"Moja mama in oče sta se ločila, zato doma nisem imel veliko moške energije. Poleg tega sem se poročil v družino, ki prav tako nima veliko moške energije, a je vseeno lepo!" S tem je imel v mislih slavno družino Kardashian in ženo Kim, ki ima štiri sestre. Mimogrede, Kim je maja letos obiskala Trumpa, od katerega ji je uspelo izposlovati znižanje zaporne kazni za temnopolto preprodajalko mamil.

Kanye je dodal, da mu je všeč tudi Hillary Clinton, Trumpova protikandidatka med predsedniškimi volitvami, a se z njo ni mogel poistovetiti prav zaradi njene kampanje. "Ob kampanji 'Jaz sem z njo' se nisem počutil kot moški."

Razložil je še, da se po predsedniku in drugih uspešnih Američanih zgleduje zato, ker so moški dejanj. "Nič sranja, samo gredo in naredijo stvari."

Trumpa ima rad zaradi moške energije, kar je pogrešal pri odraščanju brez očeta. | Foto: Getty Images Trumpa ima rad zaradi moške energije, kar je pogrešal pri odraščanju brez očeta. Foto: Getty Images

Trump: Kayne je zelo verjeten bodoči predsedniški kandidat

Predsednika Trumpa je še pohvalil, da je preprečil vojno s Severno Korejo, in mu predlagal, naj predsedniško letalo air force one zamenja z letalom na vodik, ter ga celo prepričal, da je omenil možnost spremembe stališča do policijskih taktik, ki preiskujejo temnopolte brez utemeljenega suma. Vmes je občasno izrekel kakšno kletvico, česar ameriškim televizijam v prenosu ni uspelo cenzurirati.

Kasneje je priznal, da so mu postavili diagnozo bipolarne motnje oziroma duševne bolezni, takoj nato pa zagotovil, da je diagnoza napačna, ker mu le primanjkuje spanca, a da lahko to vodi do demence.

V pogovoru, ki je bil po mnenju prisotnih bolj kot monolog, je Trump komaj prišel do besede. Na koncu je dejal, da je "Kanye pameten, da razume," ter dodal, da lahko v njegovem imenu govori kadarkoli, ter da je lahko "zelo verjeten" bodoči predsedniški kandidat. "A šele po letu 2024," mu je odgovoril slavni raper.

Kanye je imel v Ovalni pisarni desetminutni monolog. | Foto: Reuters Kanye je imel v Ovalni pisarni desetminutni monolog. Foto: Reuters

Med drugim je priznal, da naj bi trpel za bipolarno motnjo, a da mu v resnici primanjkuje spanca. | Foto: Getty Images Med drugim je priznal, da naj bi trpel za bipolarno motnjo, a da mu v resnici primanjkuje spanca. Foto: Getty Images

Trump je Westa na koncu označil za pametnega in da lahko v njegovem imenu govori kadarkoli. | Foto: Getty Images Trump je Westa na koncu označil za pametnega in da lahko v njegovem imenu govori kadarkoli. Foto: Getty Images

Preberite tudi:

Kanye West
Trendi NBA namerava prepovedati "moteče" superge Kanyeja Westa
Kanye West
Trendi Zgodovina se ponavlja: Kanye West zapušča družbena omrežja
Ne spreglejte