Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 11. 2022,
7.16

Osveženo pred

12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,58

3

Natisni članek

otrok rojstvo nosečnost Ajda Sitar Lepa afna Lea Filipovič Lana Briški Eva Peternelj Patricia Pangeršič

Petek, 18. 11. 2022, 7.16

12 mesecev

Babyboom znanih Slovenk se nadaljuje: noseča je tudi nekdanja exatlonovka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,58

3

Exatlon modra ekipa

Kot smo že poročali, med znanimi Slovenkami letos očitno vlada pravi babyboom. Pred kratkim je rodila vplivnica in youtuberka Lana Briški, nosečnost pa je zdaj razkrila še osebna trenerka in nekdanja exatlonovka Eva Peternelj. Otroka pričakujejo tudi vplivnica Lea Filipović, ki jo bolje poznamo pod imenom Lepa Afna, osebna trenerka in femme fatale leta 2021 Patricia Pangeršič ter nekdanja mis športa in modna blogerka Ajda Sitar Žumer.

Eva Peternelj je novico, da je noseča, sporočila na svojem profilu na Instagramu, pod fotografijo, ki jo je objavila, pa je zapisala: "Prihaja mali piščanček, mama in tata sta ready na nove pustolovščine! Kmalu bomo mala srečna družinica."

Exatlon je morala zapustiti zaradi poškodbe ustnice

Eva je sicer soustanoviteljica podjetja Peach Booty Plan, ki ga je pred leti ustanovila z nekdanjim fantom Nikom Žujem, s katerim sta še vedno v dobrih odnosih. Gre za trgovino s pripomočki za oblikovanje zadnjice, a sta v zadnjih letih dodala številne novosti, kot so vodeni treningi in oblačila. Je tudi osebna trenerka, v letu 2021 pa je sodelovala v resničnostnem šovu Exatlon, v katerem je ostala do finalnega tedna, ko je morala šov zaradi poškodbe ustnice zapustiti. 

Otroka pričakuje s partnerjem Žigo Miličem, ki je prav tako osebni trener, tako da izpolnjuje pogoj, da mora biti njen fant športnik. Tudi spoznala sta se v fitnesu, kjer se je vse skupaj začelo. 

Exatlon
Planet TV Exatlon je zapustila Eva, znana prva dva velika finalista #video
Planet Vau
Planet TV Exatlonovka nam je ekskluzivno predstavila svojega izbranca #video

Razveselila sta se dečka Dana

Pred kratkim sta starša prvič postala vplivnica in youtuberka Lana Briški in njen partner, ki sta dečka poimenovala Dan. Novico je Lana delila na svojem profilu na Instagramu, kjer je zapisala: "Dobrodošel najin Dan! 11. 11. 2022."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Briški (@lanabriski)

Trendi Noseče slovenske vplivnice razkrile, kaj pričakujejo #foto

Prihaja mala afnica

Otroka pričakujejo tudi vplivnica Lea Filipović, ki jo bolje poznamo pod imenom Lepa Afna, osebna trenerka in femme fatale leta 2021 Patricia Pangeršič ter nekdanja mis športa in modna blogerka Ajda Sitar Žumer.

31-letna Lea Filipović z dolgoletnim partnerjem Anžetom Leskovarjem, s katerim sta skupaj že 13 let, pričakuje prvega otroka. Kot je že razkrila, pričakujeta deklico. V objavi, ki jo je delila s sledilci na Instagramu, je zapisala, da prihaja mala afnica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa afna (@lepaafna)

Nosečnosti se je razveselila po spontanem splavu

Noseča je tudi osebna trenerka in femme fatale leta 2021 Patricia Pangeršič, ki se je nosečnosti razveselila po tem, ko je marca doživela spontani splav. S fantom Tilnom, s katerim sta se v letošnjem letu po 12 letih zveze tudi zaročila, pričakujeta fantka. 

Trendi Baby boom znanih Slovenk: to so vplivnice, ki pričakujejo otroka

Nekdanja mis športa spola otroka še ni razkrila

Drugič pa bosta starša postala nekdanja mis športa in modna blogerka Ajda Sitar Žumer in njen mož Jan. Imata že dveletno hčerko Rubi, ki sta se je razveselila junija leta 2020. Ajda je na tekmovanju za mis športa zmagala leta 2009, leta 2010 je bila prva spremljevalka na tekmovanju za mis Slovenije, leta 2011 pa prva spremljevalka na lepotnem tekmovanju za mis Universe. 

Njen mož Jan je profesionalni športnik, specializiran za tek na 100 in 200 metrov ter skok v daljino. V skoku v daljino je nastopil tudi na evropskih dvoranskih prvenstvih v letih 2002 in 2005 ter na evropskem prvenstvu leta 2006.

Spola otroka par še ni razkril.

Exatlon
Planet TV Krvava poškodba na poligonu: bo Eva lahko nadaljevala tekmovanje? #video
Ne spreglejte